marți, 6 august 2013

Energie electrică de la operatorul de tv cablu

Operatorul leton de cablu tv Baltcom oferă pachete care combină televiziunea si internetul cu furnizarea de energie electrică.

Potrivit Baltcom, compania a comandat anterior un studiu care a demonstrat că 4 din 5 din letoni ar fi dispusi să cumpere energie electrică de la un furnizor de telecomunicații, dacă ar putea oferi condiții mai bune decât furnizorul lor actual.

Baltcom crede ca va atrage până anul viitor aproximativ 20-30% din clienții săi existenți, incat acestia sa isi schimbe furnizorul de electricitate actual, alegand operatorul de telecomunicatii si pentru aceste servicii.

Baltcom a declarat ca planuieste sa dezvolte o gama si mai diversificată de produse, mai ales că piața de furnizare a energiei electrice este mai liberalizată. În prezent, operatorul de telecomunicatii este în măsură să ofere două tipuri de pachete de energie electrică cu unul dintre serviciile sale de telecomunicații.

Baltcom oferă un tarif fix la energia electrică pentru urmatorii doi ani, indiferent de modificările care vor apărea în prețul electircitatii.

Baltcom ofera televiziune digitala, internet de mare viteza si electricitate 75kWh (kilowați-oră)  pentru un aboonament lunar de 20.03LVL ( 28,46 euro ) sau 100kW pentru 22.14 LVL. La pachet cu telefonia, pretul celor doua pachete este de 21.79 LVL și respectiv 23.90 LVL.

Baltcom a incheiat in acest sens un acord de redistributie cu furnizorul de energie electrică.


5 comentarii despre subiectul „Energie electrică de la operatorul de tv cablu”:
DTH Fan

Iti dai seama ca atunci cand pica netul din 2 in 2 ore nu e foarte mare problema, dar sa vezi cand va pica curentul :))) Oricum, daca ar fi preturi mai mici, eu m-as abona.

Anonim

Asteptam de la RCS-RDS si UPC acelasi lucru...

Anonim

Nu este o idee rea ca RCS-RDS sa intre pe piata de energie electrica dar pana la pasul acesta RCS-RDS trebuie sa isi definitiveze grila digitala sunt foarte multe canale care in anumite localitati sunt in altele nu!

Anonim

din ce stiu au cumparat pamant linga braila pentru a monta panouri solare.

Anonim

au cumparat adevarat langa Braila un parc cu panouri solare dar l-au vandut luna trecuta,nu stiu care a fost afacerea,vom vedea pe viitor

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile