vineri, 16 august 2013

Showtime Networks a încheiat un parteneriat cu LG Electronics

Radiodifuzorul american Showtime Networks a incheiat un parteneriat cu LG Electronics pentru a facilita telespectatorii in interacțiunea cu programele sale de televiziune.

Showtime va folosi tehnologia LivePlus LG pentru a oferi programele sale pe modele de televizoare LG conectate la internet, ceea ce înseamnă telespectatorii pot accesa conținut interactiv, livrat în mod automat pe televizorul lor fabricatie 2012 și 2013 fără a fi nevoie să instaleze aplicații sau să downloadeze conținut.

Sync App Sho a fost lansat inițial ca o aplicație pentru iPad, oferind de asemenea si caracteristici speciale, imagini, concursuri trivia interactive și sondaje pentru serialele produse de către Showtime, cum ar fi Dexter și Ray Donovan. Sho Sync pentru televizoarele inteligente este proiectat să ofere aceeași experiență initiala şi pe ecranul televizorului principal, dar si fluxuri video.

Donald Buckley, vice-presedinte executiv pentru programe de marketing și servicii digitale la Showtime Networks, a declarat că Sho Sync pentru televizoarele inteligente oferă "o experiență bogată și interactivă, cu un puternic accent pe conținut, prin care consumatorii se vor putea bucura de serialele lor preferate produse Showtime. Pentru prima dată, telespectatorii vor putea face clic pe un singur buton cu ajutorul telecomenzii și să interacționeze într-un mod cu totul nou cu programele noastre. "

Showtime Networks este o filiala detinuta in totalitate de CBS Corporation, care operează rețele de televiziune premium, inclusiv Showtime, The Movie Channel și Flix.


Niciun comentariu despre subiectul „Showtime Networks a încheiat un parteneriat cu LG Electronics”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile