miercuri, 21 august 2013

Viteza internet de 500Mbps

Operatorul suedez de cablu Com Hem a lansat servicii de internet de bandă largă de 500 Mbps si a marit viteza la pachetele sale de bandă largă existente, fără să mărească şi preţurile.

Serviciul de 500Mbps este disponibil pentru peste un milion de gospodării.

Hem Com a declarat ca produsul a fost conceput pentru a satisface cererea tot mai mare a utilizatorilor de a descărca filme de pe internet.

Compania a declarat ca serviciul permite utilizatorilor să descarce un film HD de 4,5 GB în doar un minut, în comparație cu aproximativ o oră pentru o conexiune de 10Mbps.

Directorul Asanga Gunatillaka a spus nici un operator concurent nu va fi în măsură să ofere in viitorul apropiat servicii de mare viteză, similare cu cele oferite de compania Com Hem.

Lansarea ofertei de bandă largă de 500 Mbps este însoțită de un nou modem care suporta standardul wireless 802.11ac.

Serviciul oferă viteze de upload de 50Mbps si costa 899 coroane suedeze ( 103 euro pe luna), cu reducere la 199 coroane suedeze (22 euro) pe lună pentru primele 3 luni.

Hem Com a crescut si viteza serviciului existent de 200 Mbps la 250Mbps, pentru același preț ca și înainte, respectiv 499 coroane suedeze (57 euro ), cu reducere la 199 coroane suedeze (22 euro) pe lună pentru primele 3 luni.

Preturile pot parea mari pentru un român, dar sa nu uitam ca Suedia este una dintre ţările cu cele mai mari salarii din lume, salariul mediu fiind de 3500 - 4000 de euro lunar.


28 de comentarii despre subiectul „Viteza internet de 500Mbps”:
Anonim

WOW !!! Cand o sa vedem si noi in Romania viteza asta !

Anonim

deja este mult mai mare de atat

Anonim

Eu stiam ca cea mai mare viteza in Romania este de 150 Mbps la UPC , poti sa`mi spui si mie ce alt provider de internet ofera mai mult ?

Anonim

http://www.speedtest.net/my-result/2915441056


uite aici si dovezile

http://www.speedtest.net/my-result/2915449477

Anonim

RDS prin GPON. La case este intalnit, dar este doar pe fibra, nu EoC cum cableaza RCS acum. Sigur, neoficial, dar acel neoficial atinge peste 900 Mb. Trebuie doar sa ai router si placa Gb, functioneaza si fara router, dar tot cu placa Gb.

Anonim

Ok, dar astea nu sunt abonamente business ? Banuiesc ca astefel de ab sunt f scumpe ?

Anonim

La RDS nu. Doar Fiberlink 2, infrastructura pe fibra, preferabil conexiunea sa fie la casa, placa Gb, optional router Gb si gata, ai cea mai mare viteza din Romania la doar 39 lei. Abonamentele business RCS nu ating nici cat Persoana Fizica pe Fiberlink 2, la bloc :). Gigabit-ul RDS-ului este posibil deoarece se pune cate un ONT pentru fiecare casa abonata, la bloc, Gb e limitat de switch-urile 100/100.

Anonim

Anonim, testul ala al tau e facut in reteaua proprie . Ia fa-l tu pe alt server, de exemplu pe un server dintr-un oras din provincie. Aici la suedezii astia nu e vorba de viteza in retea interna, ci viteza pe net extern !

Anonim

Unde scrie ?

Anonim

Pai nu scrie niciunde, isi da seama orice persoana cu perspicacitate medie ca e test facut in retea, nu merge vrajeala. Fa test pe alt server din afara Bucurestiului, de exemplu din Moldova, Oltenia , Ardeal si te cred. Daca nu, taci si nu mai minti. Nu exista asa viteza la net in Romania.

George GSLink

Prietene testele alea sunt facut din constanta retea de cartier in reteaua rds
un abonament gigabit costa 200lei direct pe fibra si pe retea de cupru costa 100 lei in constanta http://www.speedtest.net/my-result/2916411557

http://www.speedtest.net/my-result/2889687164

http://www.shareimage.ro/images/lu1hctmscs29jrkngdv.png



Anonim

Ia da-mi si mie linkul la pagina firmei sa vad ofertele, ca nu cred ca se supara adminii daca il pui, ca ar fi ceva senzational.

George GSLink

cauta pe facebook gslink

George GSLink

revin imediat si cu un test video sa vezi exact ce si cum

Anonim

Acesta e bun http://www.cometeinet.ro

Anonim

Alo tu cu http://www.cometeinet.ro/oferta ce te bagi in discutie, ca voi vad aveti in oferta 100 Mbps pe extern si 1 Gbps pe metropolitan, adica pe reteaua interna. Deci aveti doar 100mb pe secunda pe extern. Voi iesiti din discutie, lasati-ne pe noi sa discutam despre viteze pe extern de peste 500 Mbps. Adica eu cu George.

George GSLink

ym miscageorge1987 http://www.youtube.com/watch?v=C8AieH2qHfw&feature=youtu.be

Anonim

Da, ai dreptate, jos palaria.

detrax

Am zis sa nu va intrerup discutia, dar... Anonim, tu nu iti dai seama ca George este administrator de retea si a facut teste cu toata banda de internet a retelei de la toata firma? :-) Si ziceai ca esti perspicace. lol

George GSLink

detrax ai dreptate sunt administrator de retea dar iti garantezca la oricare clienti conectat pe gigabit merge la fel in prezentarea de pe youtube .. te invit la teste oricand

Anonim

Salut ,vad pe aici fel si fel de discutii,vreau sa stiu daca internetul SDSL se imparte la 8 ,un raspuns din partea cunoscatorilor.

detrax

Orice banda de internet oriunde in lume la orice firma si la orice tip de abonament si tehnologie se imparte la 8 pentru a afla viteza reala.

Anonim

multumesc si mai vb.

Anonim

DAca stau la bloc , ma pot conecta la rds prin gpon ?

Anonim

Cred ca poti, daca ai vreo relatie si platesti...

George GSLink

da te poti conecta din gpon dar nu direct cu gpon, reteau rds-rcs nu a fost proiectata sa suporte ftth (fibra direct la tine acasa)la bloc

Anonim

Asta inseamna ca nu pot avea aceiasi viteza ca cei care stau la casa?

George GSLink

ce te face pe tine sa crezi ca nu vei avea viteza lafel , si cei de la casa sunt conectati mai multi clienti pe un fir ... :) sau sai zicem 1gbps

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile