miercuri, 11 septembrie 2013

CNA a prelungit licența Naţional 24 Plus

Televiziunea Naţional 24 Plus a avut lansarea in data de 1 octombrie 2011, fiind de fapt rebranduită din N24 Plus, care a fost la randul său rebranduită pe 7 ianuarie 2010 din N24 ( care se lansase in 2004 ).

Licenta a fost prelungita ieri de CNA, cu unanimitate de voturi, iar postul fratilor Micula, National 24 Plus, poate sa emita in continuare.

La şedinţa CNA au participat si reprezentanţi ai Naţional 24 Plus, care au explicat membrilor CNA ca au inceput cu un canal de stiri, dar criza care a debutat in 2004 a determinat transformarea prea costisitorului canal de stiri N24 intr-unul generalist dedicat familiei. Cu toate acestea, National 24 Plus mai transmite zilnic de luni până vineri două jurnale de actualitati de cate o oră.

Reprezentantii Naţional 24 Plus au mai explicat ca vor lansa si o emisiune bilunară dedicată romanilor de peste hotare, dar și doua emisiuni medicale, iar filmele si serialele sunt dedicate audienței familiale, inclusiv serialele istorice asiatice sau europene.


Un comentariu despre subiectul „CNA a prelungit licența Naţional 24 Plus”:
Anonim

Un post mai AMERTIT si plin de reluari precum national 24 nu cred ca exista. Ma mir ca inca mai exista. Oricum e tinut artificial in viata

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile