sâmbătă, 7 septembrie 2013

Imaginea unui televizor 4K Ultra HD, aproape ca în realitate?

LG a lansat un videoclip de promovare a unuia dintre televizoarele sale Ultra HD 4K, realizat sub scenariul camerei ascunse.

Uriasul ecran de 84  inch a fost montat in perete, in asa fel incat sa pară o fereastră in spatele unui reprezentant al unei firme, care desfasura interviuri de angajare.

Cadrul static a orasului, afisat pe ecran, este străbătut la un moment dat, in plin interviu, de un meteorit apocaliptic. Sistemul audio puternic amplasat in camera, câteva vibratii de efect, precum si stingerea luminii in momentul impactului au speriat serios pe aspirantii la noul loc de muncă.

Nu am avut ocazia sa privesc un content nativ 4K pe un televizor 4K de 84 de inchi, deci nu pot sa imi dau prea mult cu parerea vis-a-vis de veridicitatea farsei.

Fake sau realitate, oricum ideea clipului este interesanta si destul de funny. (UPDATE: Din păcate, videoclipul nu mai este disponibil online).

Videoclipul mi-a adus aminte de de bancul cu interviul de angajare, pe care l-am citit pe pagina de Facebook a unui bun coleg de hobby.

Patronul unei companii discută cu un tânăr care căuta de lucru:
- În primul rând, firma noastră este obsedată de curăţenie, zice patronul. V-aţi şters picioarele pe covoraş înainte de a intra aici?
- O, da! Bineînţeles...
- În al 2-lea rand, continuă patronul, cerem colaboratorilor noştri sinceritate. Nu există niciun covoraş la intrare...
Si noua ne place sinceritatea, dar adevarul despre sinceritatea LG il putem afla doar din parerile dvs, mai ales ca lipsea la imagine profuzimea 3D. Oare protagonistii din videoclip au venit sa sustină interviul fără sa stie nimic de farsă sau sunt actori ? Tind sa cred varianta a doua. Dvs. ce credeti ?


Un comentariu despre subiectul „Imaginea unui televizor 4K Ultra HD, aproape ca în realitate?”:
Anonim

Ce urlă ăla! :-) Nu cred ca e fake.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile