luni, 30 septembrie 2013

Ovidiu Ioaniţoaia va realiza emisiunea "11 pentru România" pe TVR 1 ?

Ovidiu Ioaniţoaia, realizatorul celui mai longeviv talk-show pe teme fotbalistice, respectiv "Procesul Etapei", între 1994 şi 2003 la Pro Tv, apoi "Recursul Etapei", din 2003 până în această primăvară în grupul Intact, doreste să revină pe micul ecran.

Potrivit unor surse din piaţa media citate de Evenimentul Zilei, Ioaniţoaia va realiza emisiunea "11 pentru România" pe TVR 1, impreuna Dumitru Graur. "Încă suntem în negocieri. E mult până departe. Denumirea emisiunii provine de la proiectul potrivit căruia pe fiecare post al unei echipe de fotbal se va vota un jucător de azi, dar vor fi evocaţi şi fotbalişti din istorie. Nu e însă nimic sigur", a comentat Ioaniţoaia pentru EVZ.


Ioaniţoaia, in varsta de 68 de ani, se mai află însă în faţa unei alte mutări. Director al cotidianului "Gazeta Sporturilor", Ioaniţoaia negociază cu trustul "Ringier" vânzarea ziarului aflat în proprietatea editurii "Intact".

Potrivit altor surse, Ovidiu Ioaniţoaia a fost contactat şi de Adrian Sârbu, fostul "mogul" al imperiului "Pro" dorindu-l pe Ioaniţoaia înapoi la conducerea ziarului "ProSport", publicaţie pe care a fondat-o în 1997, mai anunta evz.ro.

Ovidiu Ioanitoaia a studiat la liceul Ion Maiorescu din Giurgiu dupa care a studiat Institutul Limbilor Straine de la 22 de ani.

El a inceput colaborarea cu Gazeta Sporturilor (cunoscut ca Sportul inainte) in 1968. Ovidiu Ioanitoaia a lucrat de asemenea pentru "Flacara" impreuna cu Adrian Paunescu.

In 1991 a fondat și condus ziarul Sportul Românesc. În 1997 l-a părăsit pentru a crea un nou ziar, Pro Sport. Într-o mișcare surpriză, a părăsit acest ziar împreună cu majoritatea echipei redacționale, trecând la ziarul rival, Gazeta Sporturilor.


Niciun comentariu despre subiectul „Ovidiu Ioaniţoaia va realiza emisiunea "11 pentru România" pe TVR 1 ?”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile