marți, 17 septembrie 2013

Satelitul de telecomunicații Badr 7 va fi lansat la 26 ° Est în anul 2015

Președintele operatorului de sateliti Arabsat a anuntat la IBC 2013, în Amsterdam, lansarea satelitului Badr 7 ( denumit si Arabsat 6B ), la sfârșitul anului 2015.

Badr 7 va fi plasat la poziția orbitală de 26 ° Est și va oferi o capacitate mare pentru distribuire a programelor de televiziune în banda Ku si servicii de internet în banda Ka.


Satelitul va fi fabricat de Astrium pe baza extrem de fiabilei platforme Eurostar E3000, în timp ce Thales Alenia Space va proiecta și construi partea de comunicare a satelitului.

Companie Arianespace va fi responsabilă de lansara satelitului.

Badr 7 va acoperi Orientul Mijlociu, Africa și mare parte din Europa.

Durata de utilizare planificată a satelitului este de 15 ani.

Prin satelitii actuali Badr 4/5/6 de la pozitia orbitala de la 26 grade Est sunt transmise sute de posturi arabe, printre care foarte multe televiziuni de sport HD, dar receptia majoritatii acestora este foarte dificilă in Romania. Lista completa a acestor canale, precum si frecventele de receptie de gasiti aici.

Să sperăm că Badr 7 va avea semnal mai bun în România ?


Un comentariu despre subiectul „Satelitul de telecomunicații Badr 7 va fi lansat la 26 ° Est în anul 2015”:
Anonim

Ar super tare daca ar avea semnal bun in Romania, dar nu cumva sa se hotarasca sa aiba semnal mai prost la noi ! Sunt o gramada de programe tari de sport HD pe satelitii astia, pe care nu le prindem din cauza semnalului !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile