miercuri, 13 noiembrie 2013

Crește numărul televiziunilor HD necriptate de pe Astra 19,2 grade Est

Din 5 decembrie 2013 va crește numărul televiziunilor HD necriptate de pe Astra 19,2 grade Est, oferite de radiodifuzorul public ARD.

Din februarie 2010, canalul Erste HD a început să emită în format High-Definiton, iar ARTE HD de la începutul anului 2009, în paralel cu variantele transmise SD. Din 30 Aprilie 2012 s-au lansat în HD si BR, NDR, SWR și WDR, iar canalele partenere PHOENIX, 3sat și Kika transmit în acest moment tot în format High Definition. De asemenea, EinsFestival este difuzat în prezent în teste la calitate HD.

Noi variante ale canalelor regionale MDR și RBB vor fi lansate în HD, iar alte trei canale digitale ale ARD, respectiv tagesschau24, Eins Plus și Eins Festival vor emite continuu în High Definition.

Este necesar bineînteles un receiver HD de satelit ( nu SD ) pentru a receptiona în format High Definition toate canalele amintite. Acestea sunt canale publice si partenere publice-private.


Astfel, radiodifuzorul public german ARD va transmite aproape toate canalele sale necriptat, dar în format HD.


3 comentarii despre subiectul „Crește numărul televiziunilor HD necriptate de pe Astra 19,2 grade Est”:
Anonim

Multumim pentru stire !!

Anonim

Alte tari au hd uri la greu...la noi, cei abonati la focus sat se plang ca n au protv hd si tvr hd. Cei abonati la romtelecom se plang ca ar mai trebui cateva hd uri pe langa astea 9 care sunt. Cei abonati la digi se plang ca n au nici mavar un program hd. Deci, ce facem pin la urma?

Anonim

Bravo celor din Germania care emit canale in HD gratuite! Sunt mari...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile