joi, 28 noiembrie 2013

Despre cele 7 imobile ale CNA: sedii pentru inspectorii din teritoriu

Biroul Comunicare şi Relaţii cu Publicul din cadrul CNA a transmis presei urmatorul comunicat oficial, in care a făcut următoarele precizari in legatura cu informaţiile apărute în presă cu privire la Hotărârea de Guvern pentru aprobarea înscrierii în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului a unor imobile şi darea acestora în administrarea Consiliului Naţional al Audiovizualului:

Prin această Hotărâre de Guvern adoptată ieri, 27.11.2013, se reglementează trecerea celor şapte imobile - care de 10 ani au destinaţia de sedii pentru inspectorii CNA din teritoriu - din domeniul privat al statului în domeniul public al statului şi în administrarea CNA.

Imobilele respective au fost achiziţionate de către CNA în perioada 2003 – 2007 din fonduri publice şi sunt situate în localităţile Constanţa, Craiova, Galaţi, Piteşti, Focşani, Braşov şi Suceava.

Trecerea acestor imobile în domeniul public al statului şi în administrarea CNA a fost impusă prin Decizia nr. 18/2013 a Curţii de Conturi cu ocazia auditării exerciţiului financiar pe anul 2012.


Niciun comentariu despre subiectul „Despre cele 7 imobile ale CNA: sedii pentru inspectorii din teritoriu”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile