marți, 19 noiembrie 2013

Meciul România - Grecia, ultima șansă să ajungem în "Copa Mundial de Fútbol" din Brazilia

Marţi, de la 21:00, România îşi joacă ultima carte pentru a merge la Rio.

Meciul va fi difuzat în direct pe Antena 1 şi AntenaPlay.ro.

Antena 1 şi Antena 3 vor transmite o ediţie specială de "Sinteza zilei: Romania, ultima sansa", dedicată meciului România - Grecia, începand cu ora 20:00.

Mircea Badea va transmite de pe gazon, Adrian Ursu si Costin Deşliu de la tribuna oficială, iar Octavia Geamănu şi Floriana Iacob completează seria relatărilor de pe Arena Naţională.

Echipele reunite ale celor doua televiziuni, vedete si reporteri, vor transmite cele mai importante informații de la National Arena, unde, la ora 21:00, va începe cel mai important meci al anului, Romania-Grecia.

“Inimile a milioane de români vor bate in acelasi ritm pentru Nationala României. Suntem alături de ei nu doar declarativ: vedetele noastre devin, cu aceasta ocazie unica, reporteri speciali ai unei victorii pe care ne-o dorim cu tot sufletul”, a declarat Mihai Gadea.

Editia specială continuă după meci, la Antena 1, Antena 3 si GSP TV, cu reacții la cald, imagini și declarații.

Să sperăm că România va avea cel puțin 2 goluri în plus pe tabela de marcaj, față de adversarii greci.

Hai Romania!


3 comentarii despre subiectul „Meciul România - Grecia, ultima șansă să ajungem în "Copa Mundial de Fútbol" din Brazilia”:
Anonim

sa vedeti acum n ce fel invata antena 1 din experienta romania tv!un eveniment cu asa o audienta e sigur si un prilej de propaganda!

Anonim

Ceea ce a stiut antena1 sa faca intotdeauna cel mai bine -adica sa copieze. De cand stiu eu postul asta, tot timpul ei au copiat pe cineva/ de la cineva. Nu stiu, nu pot ca sa fie originali

DTH Fan

Noroc cu grecii , că au marcat două goluri: unul nouă și unul lor. Oricum Brazilia 2014 nu era de noi.
Poate in viitor ne vom califica si noi, la Campionatul Mondial din Rusia 2018 sau cel din Qatar, in 2022....

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Top 10 articole în ultimele 7 zile

Operatori tv și de telecomunicații din România

AKTA (80) Digi (577) Focus Sat (263) FREESAT (26) iNES (26) Nextgen (85) Orange (237) Telekom (318) UPC (280) Vodafone (88)