joi, 5 decembrie 2013

Bundesliga va fi transmisă de Eurosport 2 până în anul 2017

Contractul dintre Eurosport și DFL Sports Enterprises GmbH a fost prelungit pentru încă două sezoane, respectiv pentru 2015-2016 și pentru 2016-2017, potrivit unui comunicat al grupului Eurosport.

Noua înțelegere este valabilă pentru 22 de țări: Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Ungaria, Islanda, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Suedia și bineînțeles România.

Bundesliga va beneficia în continuare de o acoperire totală online pe Eurosport Player.

5 meciuri transmite Eurosport 2 din fiecare etapă a primei ligi germane. Derby-urile beneficiază de avancronici ample din care nu lipsesc interviurile cu protagoniștii partidelor respective. În plus, toate meciurile pot fi urmărite online grație aplicației eurosportplayer.ro.

În mod clasic, primul meci al fiecărei etape din Bundesliga e programat vinerea, de la ora 21.30. Acesta poate fi urmărit în direct pe Eurosport 2. Apoi, sâmbăta transmite două meciuri Live, primul de la 16.30 și al doilea de la 19.30. Pauza de o oră dintre cele două partide vine cu interviuri, reportaje și avancronici ale celorlalte dispute. Duminica vor fi transmise incă două confruntări: de la 16.30 respectiv 18.30.

Bundesliga este în topul campionatelor din Europa atunci când vorbim despre numărul de spectatori prezenți la meci dar și în cazul mediei de goluri marcate în fiecare partidă. 3,23 goluri pe meci s-au marcat în acest sezon din Germania, cu mult peste cifrele din Spania, Italia, sau Anglia. De altfel, această statistică este dominată de Bundesliga în ultimele 5 sezoane. Creșterea campionatului german este cu atât mai evidentă dacă aducem în discuție faptul că ultima finală a Ligii Campionilor s-a disputat între Bayern Munchen și Borussia Dortmund, mai anunță Eurosport.


Un comentariu despre subiectul „Bundesliga va fi transmisă de Eurosport 2 până în anul 2017”:
Anonim

Și de 2.Bundesliga n-au spus nimic? Nici de J-League și Ekstraklasa?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile