sâmbătă, 21 decembrie 2013

Satelitul EUTELSAT 33A se mută de la 33 la 31 grade est

Operatorul turc de sateliți Turksat și operatorul de sateliți Eutelsat Communications au anuntat un acord prin care Eutelsat va muta satelitul EUTELSAT 33A de la 33° Est la 31 ° Est, unde va fi operat de Turksat ca parte a rețelei sale de sateliți.

Satelitul Eutelsat 33A oferă servicii de televiziune, radio si internet, având 20 transpondere în banda cu si acoperire prin 4 fascicule, pentru Turcia si Europa.

Eutelsat va continua să furnizeze servicii la 33° est, folosind satelitul EUTELSAT 33B, care a fost mutat în această poziție recent.

Turksat operează în prezent doi sateliți la 42° Est și va lansa Turksat 4A ( în trimestrul 1 din 2014 ) la 42° Est și Turksat 4B ( în trimestrul doi din anul 2014 ) la 50 ° est.

În urma semnării ( la sediul Eutelsat din Paris ) a acordului dintre cele două companii, Președintele și CEO Eutelsat, Michel de Rosen, a declarat : " Suntem încântați că dezvoltăm colaborarea noastră cu Turksat, cu acest nou acord privind pozitia orbitală de la 31 ° Est."

Ozkan Dalbay , CEO Turksat , a declarat : " Turksat colaborează cu Eutelsat pentru servicii de bandă largă prin satelit dedicate Turciei, astfel încât clienții să poată pot beneficia de internet de calitate. Acordul de astăzi întărește și mai mult colaborarea dintre Turksat și Eutelsat."


Niciun comentariu despre subiectul „Satelitul EUTELSAT 33A se mută de la 33 la 31 grade est”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile