miercuri, 15 ianuarie 2014

Discovery Networks International schimbă președintele

Discovery Communications l-a numit pe Jean-Briac Perrette ca următorul președinte al Discovery Networks International.


Perrette preia conducerea de la veteranul Mark Hollinger, care a anunțat demisia în septembrie, după 23 de ani de carieră la Discovery.

"JB este unul dintre cei mai inteligenți și versatili directori cu care am lucrat în mass-media. JB are de toate: o viziune strategică puternică, experiență operațională și abilități excepționale de a-și contrui și uni echipa. Funcția sa va fi una mai solicitantă decât oricare alta, necesitând o capacitate extinsă de a supraveghea toate aspectele legate de afacerile din cele 220 de țări. După ce a petrecut jumătate din cariera sa pe plan internațional, JB este perfect pentru a conduce operațiunile internaționale ale Discovery", a declarat David Zaslav , Presedinte și CEO al Discovery Communications.

"Directorii regionali Discovery sunt pur și simplu cea mai bună echipă operațională din mass-media internațională", a spus JB Perrette. "Prin creștere organică, precum achizitii strategice selective, dar și prin parteneriate, Mark și echipa lui si-au lăsat amprentă de neegalat asupra Discovery Networks International, creând branduri puternice, apreciate de către telespectatori, agențiile de publicitate și de către partenerii de distribuție din întreaga lume."

JB Perrette va coordona afacerile internaționale ale companiei, inclusiv pe cele ale Discovery Networks Europa Centrală și de Est.


Niciun comentariu despre subiectul „Discovery Networks International schimbă președintele”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile