joi, 16 ianuarie 2014

Etno Tv devine televiziune de sport ?

Surse din piață, citate de către Reporter Virtual, arată că Etno TV ar fi fost achiziționat de Mitică Dragomir, iar director va fi jurnalistul sportiv Horia Ivanovici.

După ce a plecat de la Digi Sport, Horia Ivanovici a relansat la Etno Tv emisiunea Fanatik Show, pe data de 30 septembrie 2013.

Însă fostul șef al LPF a negat implicarea sa într-un astfel de proiect: „Nu dragă, nu sunt eu acolo, sunt alții. Zvonurile au pornit după niște mișcări pe care le-am încercat eu… În ceea ce mă privește, eu îmi mențin conferințele de presă din fiecare marți, cine vrea să transmită, să transmită și o să-mi fac un site. O să am și o emisiune. O să vedeți, o să fac multe lucruri. Horia e băiat deștept. O să facă multe lucruri bune acolo. O să vedeți”, a declarat Mitică Dragomir pentru Reporter Virtual.

Horia Ivanovici a spus pentru aceeasi sursă că „zvonurile sunt o aberație” și că că își va continua emisiunea sportivă de la Etno TV, dar că se va concentra în acest an pe site-ul său cu profil sportiv, www.fanatik.ro: „E o prostie. Cine poate să facă așa ceva în condițiile în care Etno a fost de Anul Nou pe locul 3 în audiențe la nivel național? Și cum să-ți treacă prin cap acum să faci un post TV de sport nou când concurența este atât de mare, cu Sport.ro, cu DigiSport, care sunt foarte puternici, cu Eurosport, care a luat Premier League?”


Niciun comentariu despre subiectul „Etno Tv devine televiziune de sport ?”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile