luni, 20 ianuarie 2014

TVR dorește să difuzeze meciuri de fotbal în sistem pay-per-view ?

Televiziunea națională este pregătită să concureze, în acest an, cu RCS-RDS și Dolce în privința noului contract al drepturilor TV, licitație care va avea loc la finalul primăverii. Dacă actualii deținători nu ar vrea să ofere mai mult de 60 de milioane de euro, cu TVA-ul inclus, TVR dorește să plătească aceeași sumă pe care LPF-ul o primește în prezent, peste 100 milioane euro, și să transmită în sistem pay-per-view, anunță Fanatik.ro.

În momentul de față lupta în culise s-ar da între RCS – Dolce și TVR, conducerea televiziunii naționale încercînd să profite de oferta inferioară celei din prezent făcută de cele două televiziuni care dețin drepturile TV. "RCS nu mai dorește să ofere peste 100 de milioane de euro, propunerea urmând să fie de 60 de milioane cu TVA inclus pentru următoarele sezoane. Probabil se așteptau să fie singuri, însă o firmă din străinătate o să pregătească surpriza licitației. Mai exact, această societate oferă aceeași sumă ca şi cea de la licitația anterioară, o sută de milioane de euro, iar platforma pentru televizare va fi TVR, care va transmite partidele pe TVR 1, TVR 2 și TVR 3 în sistem pay-per-view, urmând să se negocieze personal cu fiecare firmă de cablu", ar fi dezvăluit surse din cadrul LPF-ului pentru Fanatik.ro.

Dacă TVR își va adjudeca drepturile TV pentru următorii trei ani, firma străină împreună cu televiziunea națională ar impune firmelor de cablu să se introducă o taxă de aproximativ 10 lei fiecărui abonat. "Suporterul ar trebui să plătească în plus ca să vadă campionatul românesc, fiecare microbist urmând să adauge la factură doi euro în fiecare lună. Momentan, nu este fixă această sumă, ea va fi stabilită după ce se vor perfecta toate înțelegerile cu firmele de cablu și în funcție de costurile pe care le vor avea firma din străinătate și TVR", ar fi confirmat angajați ai televiziunii naționale pentru aceeasi sursă.


13 comentarii despre subiectul „TVR dorește să difuzeze meciuri de fotbal în sistem pay-per-view ?”:
Anonim

de ce as plati liga1 cand am gratis toate celelalte campionate ...k moon :))

SI

Treaba este ca foarte putini vor plati daca va exista posibilitatea. Tare ma tem ca il vor baga pe gat sa mascheze noua taxa tv

Anonim

tvr de ani buni este intr-un con de umbra.au avut gaura in buget cu liga campionilor.eu nu cred ca exista nici o firma straina.jocurile erau facute de mitica, sa oblige dolce si digi sa dea bani multi.om trai si om vedea.

Anonim

Sa ne lase TVR-ul cu pay per view... Ca plătim taxa aia degeaba oricum

Unknown

Orice numai sa scap de DIGI ca nu mai suport conserva lor, atunci iau ORANGE TV si stiu de o treaba.

George

Liga 1 in curând la TVR 1.

Anonim

Mai fratilor, dar oare merita liga 1 100 milioane?

Anonim

Corect, fotbalul românesc ar trebui desființat. Întâi să joace fotbal și abia apoi să aibă pretenții financiare.

Anonim

eurosportul va transmite,degeaba nu s-a razgandit rcs sa-i scoata din grila

Anonim

e mai bine acest sistem,mai ales ca tvr-ul le va transmite HD.

Anonim

cel putin se va vedea in toata tara , au receptie terestra .

Anonim

faliment placut, tvr

SI

Cica cumpara arabii de la BeIn Sport si dau la TVR cu plata. Vise placute in continuare

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile