vineri, 7 februarie 2014

Canale Romtelecom DTH ( Dolce Tv ), în simulcrypt cu Bulsatcom

Pentru cine nu a observat încă, ne-am gândit că merită amintit faptul că o parte dintre canalele Romtelecom DTH ( Dolce Tv ) de pe satelitul Hellas Sat de la 39 grade Est sunt transmise în simulcrypt cu Bulsatcom ( care are norma de criptare Bulcrypt, CAID 4AEE ).

Mai exact, abonatii Bulsatcom din Bulgaria receptioneaza canalele respective, transmise și de către Dolce Tv, inclusiv cu subtitrarea / audio in limba română/engleză.

E posibil ca respectiva colaborare sa fie extinsă in viitor si la alte canale.

Deocamdată, canalele transmise cu ambele norme de codare ( atât Videoguard NDS pentru Romtelecom, cât si Bulcrypt pentru Bulsatcom) sunt:

- AXN Black
- AXN White
- Baby Tv
- Boomerang
- CNN International
- Eurosport
- Hustler Tv
- Jim Jam
- Nickelodeon
- Fashion Tv
- Mezzo
- MTV Rocks
- Discovery Science
- Travel Channel
- TV 1000
- VH1 Classic
- Viasat History
- Viasat Nature


21 de comentarii despre subiectul „Canale Romtelecom DTH ( Dolce Tv ), în simulcrypt cu Bulsatcom”:
Anonim

De fapt Romtelecom sunt mai mult germani decat greci ...

Anonim

Germanii detin 40% din OTE, ( care detine Romtelecom ), iar statul grec doar 10%. Restul de 50% din actiuni sunt detinute de diverse fonduri de investitii si investitori mici din intreaga lume. Majoritari, ca si grup compact, sunt germanii. Dar nu asta e stirea, ci adevarata stire o pricepe cine poate. Restul raman cu politica.

Anonim

Jim Jam a fost scos de pe Dolce

Anonim

O fi fost scos de la abonati, dar e inca transmis pe satelit pe aceeasi frecventa. :)

Anonim

Ia sa mut io antena pe hellas sa vad ce si cum... hihihihi

Mircea

Am Dolce de 6 ani cu 2 receptoare; unul cumparat si unul in custodie. Acum vreau sa iau cel de-al 3 receptor. Unul hd! Operatoarea cu care am vorbit, mi-a spus ca platesc 2 euro chirie pe luna. Matusa mea este in aceiasi situatie. A comandat cel de-al 3 receptor, operatoarea ia spus ca plateste chirie dar a trecut 3 luni si nu a platit nici un fel de chirie. Mentionez faptul ca sunt abonat la pachetul maxim; voce plus tv. Multumesc anticipat!

Claudiu

Acordul e doar Dolce pentru Bulsatcom, nu invers. Deci nu o să avem parte de canale bulgărești în grilă !

Anonim

Nu asta era ideea :))) Eu am prins-o. "Abonatii" Bulsatcom vad si canalele respective de la Dolce tv. Pfaaa, greu mai inteleg unii...

Anonim

@Mircea, orice receiver HD poate fi inchiriat cu 11,26 Lei/lună ( daca e fara functie de inregistrare ) si 20,84 Lei/lună ( daca e cu functie de inregistrare).

Daca vrei mai mult de doua receptoare, poţi avea pana la 3 receptoare HD pentru un singur abonament ( sau in varianta 2 inchiriate si 1 cumparat, sau 2 cumparate si unul inchiriat sau toate 3 cumparate sau toate 3 inchiriate ).

Delsat

@Anonim 7 februarie 2014, 15:03, Jim Jam e la locul lui in continuare pe Hellas Sat. cu criptare simultana a lui Romtelecom si Bulsatcom si cu audio in limba romana. A fost scos doar din listele din receiverele abonatilor Romtelecom.

anonim

mulatam de stire e de multa vreme codarea simulcrypt/stirea e pentru cine are si stie ce sa faca cu ea

gean

E clar că stirea e de mai mult timp, ca asa incepe si articolul: "Pentru cine nu a observat încă, ne-am gândit că merită amintit faptul că...". Deci de la inceput se spune ca informatia e de mult timp, nu e nouă, dar e totusi precizata pentru cine nu stie. Uite ca eu nu stiam si si chiar mi-e foarte utilă informatia.

Anonim

Dar bulsatcom are cele trei canale la liber in grila de programe,taraf etno si nasul tv pe cand astia rtc dolce nici macar balcanik music nu pun pe grila de programe ca este fta ca-sa nu mai vb de fan tv si aia tot fta.flutur

Anonim

Pai nu Romtelecom preia canale de la Bulsatcom, ci Bulsatcom preia canale de a ei. E o diferenta mare, nu ?

Si pe de alta parte, simulcrypt e o metoda inteligenta, foarte recomandata si foarte utilizata. Eu daca as avea un DTH, as face simulcrypt cu cat mai multi provideri de pe satelitul respectiv. Astfel as creste enorm grila de canale al DTH-ului, fara sa am cheltuieli suplimentare.

Mircea

Daca ai atatea programe la cate te uiti?
Te uiti la toate? Si eu la Dolce am 100 si ceva de canale la pachetul maxim. Si tot la cateva ma uit!

Anonim

Eu nu sunt abonat la nici un DTH de asta... Receptionez vreo 2000 de canale gratuite (FTA ) prin satelit si nu am nici un fel de probleme in a alege la ce ma uit.

Vali

se adauga si Discovery World in symulcrypt

Anonim

Asa si? Nu inteleg cu ce ne ajuta pe noi clientii care platim o gramada de bani daca noua ne scot din canale ( MGM si Jim Jam) si le baga bulgarilor? Rusine Romtelepomilor.

Anonim

E treaba ta dacă nu intelegi. Si vorbește civilizat, ca nu suntem in pădure.

Anonim

Ce naiba e cu grecoteii astia de isi bat joc de noi cu programele alea?

Anonim

In judetul bistrita nasaud nu se mai incheie contracte pt DTH romtelecom, mai multe persoana au vociferatin acest sens. Sunt lucrari intense de cablare si se va trece pe cablu cica. Deci se pare ca va disparea un dth.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile