sâmbătă, 22 februarie 2014

Endless Love, sirop de dragoste pe pâine amară

Unii cred ca nu era nevoie de un remake al filmului "Endless Love" din 1981, o epopee de neuitat cu Brooke Shields, care a avut un succes rasunator timp de cinci ani de la lansare. Filmul a trebuit să fie actualizat pentru generația Facebook, ceea ce a fost cam nefast pentru respectarea atmosferei initiale.

Mecanicul in devenire David ( Alex Pettyfer ) are recomandari bune, dar nicio dorință să meargă la colegiu. Jade ( Gabriella Wilde ) este fata bogată, care a trecut ca un pustnic virtual prin cei patru ani de liceu. Imediat dupa absolvire, Jade se intalnește cu David la conacul familiei. Tatăl lui Jade ( Bruce Greenwood ) nu acceptă relatia, în timp ce mama ei ( Joely Richardson ) devine o marionetă in mâinile lui David, pentru care chiar scrie o scrisoare de recomandare către colegiu, in care vorbește cu patimă despre sentimentele care le-a trezit în inima fiicei sa.

Pasiunea cuplului se intensifică, deși filmul rămâne departe de obsesia întunecată care era prezentă în original. În schimb, cei doi par fără speranță în dragoste, sentiment amplificat de melodii siropoase, dar moderne, dar si de imaginile pline de romantism, de la lumina lumânărilor la valurile înspumate ale oceanului.

Vor rămâne cei doi îndrăgostií pentru totdeauna sau vor avea destinul lui Romeo si Julieta ?


Niciun comentariu despre subiectul „Endless Love, sirop de dragoste pe pâine amară”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile