duminică, 16 februarie 2014

Modificări pachet HD la Romtelecom DTH ( Dolce Tv )

Începând cu data de 24 februarie 2014, canalele HD la Romtelecom DTH (Dolce Tv) se vor receptiona după următoarea structură:

- pachetul suplimentar HD va conţine următoarele canale: Dolce Sport HD, National Geographic HD, National Geographic Wild HD, Sundance HD. În continuare vei putea viziona şi canalul Viasat HD.

- clienţii care deţin pachet de baza Extra vor beneficia şi de programele Filmbox HD si History HD, fără modificarea tarifului lunar actual.

- clienţii care deţin pachet de baza Maxim vor beneficia şi de programele AXN HD, Filmbox HD, Shorts HD, History HD, FashionTV HD, iConcerts HD, fără modificarea tarifului lunar actual.

Până pe 23 februarie 2014, Romtelecom oferă promoţional următoarele canale HD: AXN HD, Filmbox HD, Shorts HD, History HD, FashionTV HD, iConcerts HD, Sundance HD , fără modificarea tarifului lunar.

Optiunea se poate activa doar împreună cu un pachet principal de televiziune prin satelit. După activare, pachetul suplimentar HD trebuie păstrat pe o perioadă minimă de 3 luni.

Pretul opțiunii suplimentar HD este de 4,84 €/lună. Preţul include TVA şi este valabil doar cu contract pe 2 ani. Pentru achiziţionarea pachetelor de servicii cu contract pe perioadă nedeterminată, la preţuri de listă, este necesar să vizitezi un magazine Romtelecom sau să suni la numerele de telefon 021.9890 sau 1930.

Romtelecom oferă gratuit acest pachet in primele 6 luni, dacă eşti client nou sau îţi prelungeşti abonamentul existent de televiziune.


16 comentarii despre subiectul „Modificări pachet HD la Romtelecom DTH ( Dolce Tv )”:
Anonim

Astia au cele mai multe canale HD HAAHAAAAAAAAAAAAAAAAA

Anonim

Cred ca nu ai vazut oferta Orange daca crezi ca astia au cele mai multe canale HD ...

Anonim

Râde ciob de oală spartă.... Cred ca nu ai vazut oferta Sky UK sau Premiere sau D+, de crezi că ăstia de la Orange au cele mai multe canale HD ...

Anonim

Vorbim despre ofertele pentru Romania, nu? Oricum Premiere nu mai exista, a fost cumpara de Sky daca tot vrem sa fim carcotasi. Si nu ma intereseaza ce este la Sky UK sau Sky DE sau Sky IT sau orice alt operator din strainatate atat timp cat abonamentele lor sunt substatntial mai scumpe decat cele din Romania.

Anonim

Se pare ca te-ai prins...

NU, NU vorbim despre ofertele din Romania, ci doar despre o oferta singura: ofera Romtelecom DTH. Daca facem reclama pentru Orange la un subiect despre Romtelecom, se numeste OFFTOPIC sau chiar SPAM. Capisci ?

Delsat

@Anonim 17 februarie 2014, 12:24, asta decide adminul, nu tu. Daca e ceva neinregula sterge adminul comentariile, daca nu ai observat pana acum. Dar aici banuiesc ca e cursul firesc al discutiei, care e una civilizata si nu e treaba daca le lasa adminul postate.

Anonim

Eu unul am reactionat numai la comentariul ca eu cele mai multe canale HD care nu este adevarat ... Atat.

Anonim

E mai scump abonamentul acela cu mai multe canale HD de la Orange fata de cel de la Romtelecom ? E diferenta mare intre pretul celui in poti vedea toate canalelor HD de la Orange si cel in care poti vedea toate canalele HD de la Romtelecom ? M-ar interesa un calcul exact, că nu inteleg daca imi dati linkuri, sunt complicate ofertele cu diverse pachete si nu inteleg. Ms.

Anonim

Romtelecom: 24.56 euro/ luna cu pachet TV Maxim cu 97 canale incluse din care 14 HD, cu 3 receivere HD incluse (110. 52 lei - la cursul de 4.5 pt un euro)
Orange: 16.5 euro/luna cu pachet TV Universe HD cu 100 canale incluse din care 39 HD, cu 3 receivere HD incluse (74.25 lei - la cursul de 4.5 pt un euro)
Date extrase de pe site-ul ambilor operatori.

Anonim

Multumesc foarte mult.

Anonim

Daca mai adaugi 3 euro la abonamentul Orange, beneficiezi si de acces la voyo.ro si antenaplay.ro
si tot sub oferta romtelecom este. Plus ca pe linga cele 3 TV la care te poti uita ai acces la canale tv si de pe online.

Anonim

Si de unde canale promotionale pana pe 23/02? Toate sunt codate in continuare, exceptie facand ProtvHD, Sport.roHD,TvrHD. Merg la careva si restul can HD? fara a plati?

Anonim

AXN HD, Filmbox HD, Shorts HD, History HD, FashionTV HD, iConcerts HD, Sundance HD. Trebuia sa suni sa le activeze, dar acum e prea tarziu.

Anonim

e vorba de rtc,NU orange pr.................

Anonim

Canalele HD erau oferite promotional pana pe 24 feb. doar pentru cei ce au pachetul HD activ . :D

Anonim

Păi fara receiver HD, oricum nu se receptionau... E logic...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile