marți, 11 februarie 2014

Towercom reînnoiește contractul de capacitate pentru poziția orbitală 23,5 grade Est

SES a anuntat astazi semnarea unui contract de reinnoire pe termen lung cu Towercom, un operator slovac de telecomunicatii si televiziune. Aceasta intelegere vizeaza utilizarea unui transponder pe satelitul ASTRA 3B, de la pozitia orbitala 23,5 grade est.

Towercom utilizeaza multiple transpondere de pe satelitul localizat la 23,5 grade est pentru furnizarea de servicii TV, inclusiv la calitate HD, catre pietele ceha si slovaca. Towercom furnizeaza capacitate pentru Skylink, principala platforma DTH din Cehia si Slovacia deservind peste 2 milioane de abonati.

“Ne propunem sa oferim servicii inovatoare clientilor nostri”, a declarat Roman Fischer, CEO si Presedinte al Consiliului de Administratie al Towercom. „Cooperarea de incredere pe care o avem cu SES, ne va ajuta sa fim, in continuare, un partener pe termen lung pentru clientii nostri.”

“Acest contract ilustreaza continuitatea parteneriatelor noastre intr-un mediu foarte competitiv,” a declarat Ferdinand Kayser, Director Comercial SES. “Suntem onorati de faptul ca Towercom se bazeaza pe noi pentru a livra un serviciu extrem de competitiv si privim cu incredere catre cooperarile viitoare.”


Despre SES

SES este un important operator de sateliti de talie mondiala cu o flota de 55 de sateliti geostationari. Compania ofera servicii de comunicatii prin satelit radiodifuzorilor, furnizorilor de continut si servicii de internet, operatorilor de retele mobile si fixe, precum si organizatiilor comerciale si guvernamentale din intreaga lume.

SES inseamna relatii de afaceri de lunga durata, servicii de inalta calitate si excelenta in industria de radiodifuziune. SES dispune de echipe regionale multiculturale in intreaga lume care colaboreaza strans cu clientii astfel incat sa poata raspunde cerintelor lor specifice privind serviciile si latimea de banda a satelitilor.

SES (NYSE Bursa de valori Euronext Paris si Luxemburg: SESG) detine participatii in Ciel din Canada si QuetzSat din Mexic, precum si o participatie strategica in compania de infrastructura pentru sateliti O3b Networks, recent infiintata. Pentru mai multe informatii, accesati: www.ses.com.

Despre Towercom

Towercom, Inc. este un operator privat de televiziune si telecomunicatii cu sediul in Bratislava, Slovacia. Towercom deserveste canale de televiziune criptate si gratuite slovace si cehe, operatori de telefonie mobila, operatori traditionali si alternativi de telecomunicatii prin cablu, autoritati publice, furnizori de utilitati si alte companii. Towercom, Inc. asigura asistenta tehnica si coopereaza indeaproape cu platforma de televiziune Skylink din Slovacia si Republica Ceha. www.towercom.cz

Acest comunicat de presă a fost oferit prin amabilitatea Grayling România.


Niciun comentariu despre subiectul „Towercom reînnoiește contractul de capacitate pentru poziția orbitală 23,5 grade Est”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile