vineri, 14 februarie 2014

UPC a avut venituri în creștere cu 8%, în anul 2013

Veniturile operatorului prin cablu UPC România au crescut anul trecut cu 8%, la peste 140 milioane de dolari, de la 130 milioane de dolari în urmă cu un an, pe fondul avansului portofoliului de clienţi, a declarat directorul general al companiei, Severina Pascu.

"La nivelul anului 2013, baza de clienţi a crescut şi am reuşit să majorăm şi veniturile companiei cu 8%, la peste 140 milioane de dolari, cel mai ridicat ritm din ultimii ani. Creşterea portofoliului s-a manifestat şi în zona clienţilor rezidenţiali, cât şi pe segmentul corporate. Pe rezidenţial, vectorul care a condus la creşterea numărului de clienţi a fost internetul şi credem că în continuare va susţine avansul bazei de clienţi, pe piaţa din România fiind în continuare loc de creştere", a declarat directorul general al companiei, Severina Pascu, într-o conferinţă, citata de Mediafax.

La nivelul anului 2012, potrivit datelor Liberty Global, UPC România a consemnat venituri de 130 milioane de dolari, de la 143,5 milioane de dolari în 2011.

La finele analui trecut, datele prezentate de operator arată că portofoliul de clienţi a atins 1,189 milioane, de la 1,177 milioane în 2012.

Defalcat, numărul de abonaţi la Internet a urcat de la 333.000 la 381.000, iar la telefonie de la 228.900 la 279.100. De asemenea, pe segmentul video, baza de clienţi a avansat de la 1,172 milioane la 1,183 milioane.

"Practic, am încheiat anul 2013 cu creştere pe toate segmentele de servicii", a spus Pascu.

În 2013, UPC România a investit circa 30 milioane de euro în dezvoltarea reţelei de comunicaţii.


5 comentarii despre subiectul „UPC a avut venituri în creștere cu 8%, în anul 2013”:
Anonim

Mda ,numai l;a orasele mari si atit

Anonim

Probabil a contribuit si RCS-RDS din plin prin scoaterea canalelor Discovery...

Anonim

Ca si pachete tv upc e mult mai bun decat rcs, dar la capitolul net si telefon fix/mobil rcs i-a omorat pe upc, aici vb. de calitate / oferta si PRET. Rcs a pierdut mult pe plan tv introducand multe posturi maghiare si putine (mai deloc) posturi ca tve, mediasat sau ceva nemtesc sau muzica ca si classic fm tv in loc de mezzo care are audienta 0, un pic de originalitate. Dar poate va face ceva rcs, cei drept tv-ul clasic pierde teren si vine din urama iptv ca futubox care sunt peste toti din ro la cap pachete tv deci tot netul castiga teren in fata cablului tv si peste 10 ani nu o sa mai stim ce acela cablu tv :).

Anonim

futubox e instabil, daca nu ai net zdravan.... imaginea nu e de calitate ca prin cablu digital sau satelit:

http://www.youtube.com/watch?v=mxRKMp_BNRg

Anonim

Sunt deacord ce ai spus in legatura cu futubox eu am dat un exemplu dar poate exista saituri mai bune dar nu- le stiu eu. Ideea e ca s-a deschis "cutia pandorei" adica un nou inceput in tv, clienti vor decide ce vor sa vada prin selectatra anumitor canale. Din pacate in ro cablisti sunt fortati de "must carry" ceea ce mi se pare o mare prostie, deorece nu se pot diferentia intre cablisti avand toti cam acelasi pachet...doar la pret:)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile