joi, 13 martie 2014

Serviciul Digi Oriunde va putea fi folosit doar prin aplicația Digi Oriunde

RCS-RDS a anuntat clientii printr-un mesaj SMS că incepând cu 15 martie 2014, accesul la serviciul Digi Oriunde se va realiza doar prin aplicatia dedicată cu același nume:

Stimate client, îți mulțumim că utilizezi aplicația Digi Oriunde. Din motive de securitate și protecție a datelor dumneavoastră, accesul la sistem se poate realiza, începând cu data de 15.03.2014, doar prin aplicația Digi Oriunde, disponibilă în magazinele online Apple, Google și Microsoft. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate, însă serviciul Digi Oriunde a fost creat și este destinat a fi utilizat prin aplicatia cu același nume. Vă mulțumim!

Deci din 15 martie 2014, clientii care foloseau serviciul Digi Oriunde pentru a efectua apeluri VoIP (voice over IP) fără a avea instalată aplicația Digi Oriunde, la tarifele din abonamentul de telefonie, vor fi nevoiti sa descarce si sa instaleze aplicatia Digi Oriunde:

- download aplicatia de pe Google Play - pentru Android
- download aplicatia de pe App Store - pentru iPhone, iPad si iPod
- download aplicatia de pe Windows Phone Store - pentru Windows Phone 8

Pentru a putea utiliza aplicatia, ai nevoie de un cont. Pentru aceasta, activezi serviciul din contul tău de client DIGICARE ( dacă nu ai cont, il poți crea AICI ) :

1. Bifezi activarea serviciului
2. Ți se cere sa setezi o parola de conectare; user-ul va fi chiar numarul tau de telefon
3. Primesti un SMS pe telefon, prin care ti se cere confirmarea activarii
4. Răspunzi cu un SMS cu textul DA
5. Primești SMS de activare a contului tău.

Update 4 iunie 2014: Aplicatia a primit un update in 3 iunie 2014, pentru versiunea iOS, cu modificari de layout ( logarea nu se mai face din setari, cost control nou etc ).


2 comentarii despre subiectul „Serviciul Digi Oriunde va putea fi folosit doar prin aplicația Digi Oriunde”:
Anonim

altfel cum s-ar fi putut folosi serviciul?!

Anonim

Prin alte aplicatii VoIP terțe sau poate prin SIP, nu stiu exact, Dar era folosit si altfel si culmea e ca era folosit si de altii si de aceea RCS-RDS vrea sa stopeze asta.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile