marți, 8 aprilie 2014

A fost anunțat Skype TX, un software dedicat televiziunilor

Skype a anunțat Skype TX, un software dedicat studiourilor tv, care oferă posibilitatea difuzarii prin SDI a apelurilor video și audio, pe ecran complet.

Soluția de oferita pentru radiodifuzori este primul efect al achizitiei "Cat and Mouse", o companie cu care Skype a fost partener de mai mult timp.

Skype TX reprezinta o imbunatatire a software-ului Skype, menit să fie utilizat pentru a dezvolta noi formate și concepte creative pentru transmisii live, video la cerere și alte tipuri de conținut digital.

Posturile de televiziune pot descărca de asemenea software-ul mentionat pentru a-l utiliza în producțiile tv, experiența de utilizare fiind optimizată pentru o mai simplă difuzare a continutului, prin integrare API.

Skype TX oferă posibilitati de gestionare a apelurilor, inclusiv management pentru mai multe apeluri, apeluri Skype simultane, o interfata simplă de management, previzionare a apelurilor, monitorizarea calității apelului etc.

"Suntem incantati să oferim Skype TX radiodifuzorilor mari și mici din întreaga lume, pentru a le permite să ofere publicului un conținut unic și convingător. Vom oferi în lunile următoare mai multe detalii despre noul Skype TX", a declarat directorul general de marketing al Skype, Angie Hill.


Niciun comentariu despre subiectul „A fost anunțat Skype TX, un software dedicat televiziunilor”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile