vineri, 11 aprilie 2014

Ascultă gratis muzica din Deezer

Deezer poate fi ascultat gratuit in varianta pentru PC, cu melodiile complete. Singurul pas pe care trebuie să il faceti este crearea unui cont, dând click AICI. Serviciul gratuit este sustinut de mici banere publicitare si se numeste Discovery.

Deezer anunta de asemenea ca este disponibil pe telefoane mobile, indiferent de planul de abonament, si ca a lansat o serie de caracteristici inteligente care oferă liste de muzică personalizate, pentru toate dispozitivele.

Noua caracteristică se numeste Flow si preia biblioteca de muzică existentă, apoi o combină cu melodiile pe care le-ai ascultat în trecut, creând un post de radio virtual, cu muzica non-stop, adaptat preferintelor tale.

Astfel, pentru prima data de la lansarea serviciului, cei care folosesc Deezer gratuit pe desktop, in modul Discovery, vor putea asculta piesele favorite si pe telefonul mobil, gratie celor doua functii noi care duc serviciile de radio streaming la un nou nivel.

Noul Playlist Radio extinde propriile liste de ascultare, cu un pic de ajutor de la editori. În timp ce utilizatorii Discovery vor vedea un buton Playlist Radio pe pagina de redare, utilizatorii Premium + vor observa un buton Redare aleatorie, care funcționează exact la fel, cu excepția faptului că puteți sări peste melodii de câte ori doriți.

A fost actualizată de asemenea secțiunea de radio, cu funcții avansate de căutare și sute de noi genuri muzicale, precum și posibilitatea de a explora muzica in functie de regiunea geografică .

Partea cea mai buna  e ca nu există restricții de timp pentru caracteristicile de mai sus , astfel încât să puteți asculta atâta timp cât doriți.

În plus, de astăzi a fost lansata noia versiune beta de Deezer pentru Mac, care vă permite să fuzionați colecția de muzică existentă cu biblioteca ta Deezer.  Indiferent de formatul fișierului , veți avea toată muzica într-un singur loc.

Pentru a fi beta tester pe MAC, inscrie-te AICI.

Mai jos aveti comunicatul Deezer:

Deezer anunta azi doua mari imbunatatiri ale platformei, create pentru a oferi tuturor fanilor muzicii o experienta de neegalat atat pe telefonul mobil, cat si pe desktop sau pe tableta.

Pentru prima data de la lansarea serviciului, cei care folosesc Deezer gratuit pe desktop, in modul Discovery, vor putea asculta piesele favorite si pe telefonul mobil, gratie celor doua functii noi care duc serviciile de radio streaming la un nou nivel.

Lasa muzica sa CURGA pe telefonul tau mobil

Incepand de azi, atunci cand vei accesa Deezer de pe smartphone, vei avea acces la FLOW, prima functie de acest gen intr-un serviciu de streaming, creata pentru a-ti oferi propriul post de radio. Analizand biblioteca ta muzicala, precum si ce muzica ai ascultat in trecut, FLOW creeaza un post de radio unic, incarcat la maxim cu toata muzica pe care o indragesti.
Ba mai mult, FLOW nu are restrictii de timp, dandu-ti astfel libertatea de a asculta muzica ta preferata oricand vrei, oriunde te-ai afla.

Fii pregatit sa dai PLAY

Daca nu esti incantat doar de idea de asculta vechile tale piese favorite sau piesele din topuri, avem o noua functie pentru tine – butonul PLAY radio – combina cele mai bune piese ale tale cu cele mai bune piese ale noastre. Aceasta ia toate playlist-urile tale preferate si le combina cu recomandari din partea editorilor Deezer din intreaga lume pentru a crea un post de radio bazat pe descoperirea de noi trupe si care este de asemenea disponibil gratuit si nelimitat pe telefonul tau mobil.

Si daca asta nu e suficient, Deezer a lansat de asemenea si o colectie noua de posturi de radio disponibile atat pe desktop cat si pe mobil. Cu o functie noua de cautare, alaturi de sute de genuri muzicale din care sa alegi, aceasta sectiune devine locul tau de inspiratie atunci cand vrei sa descoperi muzica noua.

Incepand de azi, Deezer inlatura toate restrictiile de timp pe desktop si pe tableta, dand astfel utilizatorilor oportunitatea de a asculta si de a descoperi muzica noua, nelimitat si gratuit.

Deezer pentru Mac uneste colectiile tale de muzica

Tot astazi lansam si noua versiune Beta a aplicatiei Deezer pentru Mac care, pentru prima data, iti permite sa-ti unesti foarte usor actuala ta colectie de muzica cu cea de pe Deezer, punand astfel toata muzica ta intr-un singur loc si facand-o disponibila pe orice dispozitiv.

Indiferent de formatul pieselor, biblioteca ta muzicala este automat sincronizata cu Deezer, astfel ca vei avea acces la intregul catalog Deezer de peste 30 de milioane de piese, precum si la toata muzica ta preferata din colectia ta de CD-uri sau de piese descarcate, prin simpla apasare a unui buton. Diferita total de o simpla aplicatie desktop, Deezer pentru Mac este mult mai usor de folosit si mult mai rapida decat versiunea de pe web.

Daniel Marhely, fondatorul Deezer, a declarat: “Inovarea prin depasirea propriilor limite este parte a ADN-ului nostru, iar principalul nostru scop acum este acela de a oferi o experienta muzicala personala foarte intensa pentru fiecare utilizator in parte. Cu FLOW si cu noua functie pentru pentru radio-urile de pe telefon, oricine va avea sansa de a descoperi muzica buna noua pe telefonul lui mobil, complet gratuit si fara alte limitari.”

In acelasi timp, noua noastra aplicatie Deezer pentru Mac este extrem de usor de utilizat si permite tuturor posibilitatea de a-si uni colectia de muzica pe care au strans-o cu ardoare in trecut, cu muzica pe care o asculta acum pe Deezer.”

Aceste noi functii continua asadar sa ofere fanilor muzicii cea mai personalizata experienta de descoperire a muzicii de pana acum, alaturi de functiile De ascultat si Exploreaza care au fost lansate la sfarsitul anului trecut.

Deezer in cifre

5 millioane de abonati
16 millioane de utilizatori activi lunar incepand cu februarie 2014
Disponibil in peste 180 de tari
Peste 30 de milioane de piese in catalog
100 de milioane de playlist-uri

Linkuri utile

Clipul de prezentare al noilor functii - AICI
Beta tester Deezer pentru Mac - AICI
Descopera FLOW - AICI
Blogpost Deezer – AICI


Niciun comentariu despre subiectul „Ascultă gratis muzica din Deezer”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile