marți, 15 aprilie 2014

OLX.RO, noul Mercador

Lansat in anul 2010, websiteul de anunturi de mică publicitate Mercador.ro a anuntat schimbarea denumirii, logo-ului si a domeniului in olx.ro. In afara de o mai buna localizare, functionarea va rămâne identică.

Pe noul OLX ( care este prescultarea la la Online Exchange ) postarea de anunturi va rămâne gratuită, iar anunturile deja adăugate vor fi in continuare active. De asemenea, utilizatorul si parola rămân aceleasi, iar mesajele si anunturile promovate nu vor suferi schimbări. Termenii si conditiile, precum si adăugarea si cautarea anunturilor pe site vor fi la fel ca pe Mercador.

Motivul acestui rebranding este că Mercador pe care il stiai nu exista doar in Romania, ci se gaseste si in alte peste 100 de tari. Doar ca se numeste OLX. Si alte site-uri ce apartin grupului Naspers din Bulgaria, Ungaria, Polonia, Kazakstan si Belarus vor trece prin acest proces de rebranding.


3 comentarii despre subiectul „OLX.RO, noul Mercador”:
Anonim

este mega afacere... totul gratuit investesti la inceput apoi o vinzi...

Anonim

Site-ul OLX era demult prezent !

Anonim

Nu ai inteles ideea: Mercador.ro e acum olx.ro. Înainte, mercador.ro nu era olx.ro, indiferent ca era websiteul OLX demult prezent ...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile