sâmbătă, 31 mai 2014

Abracadabra ! Telefonul tău poate levita (sau ceva de genul acesta) :)

Impresionează-ți colegii cu acest încărcător inedit pentru telefoane, inventat de un iluzionist, care crează impresia că telefonul tău plutește în aer.

Iluzionistul John Stessel din New Jersey de la Martinka, un magazin de magie care este considerat in America unul dintre cele mai vechi și care a fost deținut anterior de către Harry Houdini, a proiectat si realizat Magic Phone Stand, un încarcator care arată ca un cablu subțire.

"Fiind pasionat de iluzionism înca de mic copil, scopul meu a fost întotdeauna să adăug magie în fiecare aspect al vieții mele. Intotdeauna am fost fascinat de conceptul de levitație. Obiectele despre care ai impresia că plutesc în aer au fost intotdeauna subiecte la care am fost foarte creativ", spune iluzionistul.

"Introducerea farmecului magiei în viața noastră de zi cu zi a devenit o provocare personală pentru mine. Am proiectat acest încărcător care creează iluzia că telefonul plutește deasupra biroului meu, dar o face intr-un mod util, în timp ce atrage priviri amuzate sau mirate. Dupa ce am experimentat diverse metode de a crea iluzia de levitatie, împrumutate din trucuri reale de iluzionism, în cele din urmă am descoperit o solutie interesantă. Astfel s-a născut Magic Phone Stand", a completat realizatorul acestui proiect.

Puteți precomanda încărcătorul Magic Phone Stand de pe Kickstarter.


Niciun comentariu despre subiectul „Abracadabra ! Telefonul tău poate levita (sau ceva de genul acesta) :)”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile