marți, 6 mai 2014

Dezvoltătorii români pot să își vândă aplicațiile Android prin Google Play, folosind propriul cont Store Merchant, cu adresă de România

De la 1 mai 2014, programatorii români au posibilitatea să își vânda propriile aplicatii Android pentru telefoane si tablete prin Google Play, folosind contul propriu Store Merchant.

Dezvoltatorii români de aplicatii Android îsi vor putea încasa si veniturile în lei, după ce Google a anunțat o veste extraordinară pentru acestia și anume că a adăugat România, alături de alte 7 țări, pe lista statelor din care pot fi deschise conturi Google Play Store Merchant ( link listă țări AICI ).

Dezvoltatorii care doresc să obţină un cont Google Play Store Merchant, dar nu si-au creat până în prezent un cont de dezvoltător ( si deci nu au achitat taxa de 25 de dolari ), o vor achita acum, când vor crea contul de developer ( link inregistrare si plată AICI ).

Vestea este extraordinară, pentru că o aplicatia creată de exemplu de o companie ( sau poate si de o echipă mică ori chiar de un programator inividual), daca are un succes fenomenal, se poate vinde in zeci de mii si de ce nu poate chiar sute de mii de exemplare, aducând venituri sute de mii sau chiar milioane de euro dezvoltatorului respectiv.

De asemenea, este o veste imbucuratoare si pentru utilizatorii de telefoane si tablete Android din țara noastră, pentru ca vor avea parte de un val nou de aplicatii de calitate, localizate si adaptate pentru români.


Niciun comentariu despre subiectul „Dezvoltătorii români pot să își vândă aplicațiile Android prin Google Play, folosind propriul cont Store Merchant, cu adresă de România”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile