miercuri, 4 iunie 2014

Discovery, o nouă identitate vizuală

Discovery Channel a anunţat, marţi, într-un comunicat remis MEDIAFAX, împrospătarea identităţii sale vizuale, cu ocazia lansării grilei de vară, îmbogăţind astfel experienţa telespectatorilor printr-un stil de prezentare mai dinamic.

Conform sursei citate, noua identitate vizuală răspunde notorietăţii crescute de care televiziunea se bucură, precum şi viziunii moderne pe care Discovery o transmite telespectatorilor săi. Noul look a fost creat şi dezvoltat intern de o echipă condusă de Stephen Royle, director de creaţie al Discovery Networks.

Elementul central al identităţii vizuale este un nou logo, în care cunoscutul simbol Discovery al globului pământesc se întrepătrunde cu litera "D". Noul logo este disponibil în şase variante: Hero, Water, Fire, Man-Made, Gold şi Ice.

Pe lângă acestea, vor exista şi alte logouri personalizate, special concepute pentru a susţine evenimente TV speciale, precum "Shark Week" (Săptămâna rechinilor), care se difuzează în fiecare vară la Discovery Channel.

Fiecare versiune a logoului are o notă distinctă şi o paletă cromatică proprie, care evidenţiază diversitatea şi dinamismul programelor Discovery Channel.

"Noua imagine marchează perfect începutul sezonului de vară, pentru care Discovery a pregătit o serie de premiere importante. Cred că acest look on-air reiterează legătura puternică dintre canal şi telespectatorii noştri: Discovery Channel a transformat un cuvânt comun într-un brand recunoscut. Acum, suntem atât de convinşi de popularitatea canalului, încât încercăm să facem acelaşi lucru şi cu simpla literă D. Noul logo este viu şi extrem de dinamic, iar toate cele şase variante ale sale reflectă multitudinea de subiecte abordate de canal, pentru a satisface curiozitatea telespectatorilor noştri cu privire la lumea din jur", a declarat Ada Roseti, Channel Director pentru Europa de Sud-Est, în cadrul Discovery Networks CEEMEA (Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa).

Printre programele Discovery Channel pregătite pentru această vară se numără şi premiere precum "Super zgârie-nori" (care va fi difuzat din 14 iunie, în fiecare sâmbătă, de la ora 16.00), "Comoara din curtea casei" (din 1 iulie, în fiecare marţi, de la 22.00), "Pierdute şi vândute" (din 3 iulie, în fiecare joi, de la 20.00), "Aurul viu al Australiei" (din 14 iulie, în fiecare luni, de la 20.00), "Maşini mortale" (din 19 iulie, în fiecare sâmbătă, de la 18.00), "Supremaţia maşinilor" (din 20 iulie, în fiecare duminică, de la 15:00).

Potrivit comunicatului, Discovery Communications este principala companie Pay-TV (televiziune cu plată, n.r.) din lume, ajungând în casele a peste 2,7 miliarde de abonaţi, din peste 220 de ţări. Discovery îi îndeamnă pe oameni sã exploreze lumea în care trăiesc şi să-şi urmeze curiozitatea, atât prin intermediul celor peste 220 de reţele globale, în frunte cu Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Investigation Discovery, Discovery Science şi OWN: Oprah Winfrey Network.

De asemenea, Discovery controlează Eurosport International, cel mai mare grup media de sport, ce include şase televiziuni Pay-TV disponibile în Europa şi Asia.

În acelaşi timp, Discovery este un furnizor important de produse şi servicii educaţionale în şcoli, incluzând un portofoliu de manuale disponibile în format digital şi un lider în servicii digitale cu un portofolio online divers, ce include Discovery Digital Networks.


3 comentarii despre subiectul „Discovery, o nouă identitate vizuală”:
Anonim

Buna ziua,as avea o intrebare si anume-cand vor fi reintroduse in grila de programe a companiei RDS-RCS canalele DISCOVERY?

Anonim

Nu exista nicio informatie ca vor fi reintroduse. Nu au de gand asa ceva, cel putin nu in viitorul apropiat. Unde ai auzit asta ?

Anonim

Canalele vor fi reintroduse în momentul în care Discovery acceptă creerea unui pachet care să conţină toate canalele Discovery. Altfel nu.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile