luni, 7 iulie 2014

Cum anulezi trimiterea unui mesaj prin servicul de email de la Gmail

Uneori este posibil sa trimiteti din greseala un mesaj prin email la alt destinatar decat cel dorit. Un mesaj cu informatii confidentiale nu prea e recomandat sa ajunga din neatenție la alti destinatari. Sau pur si simplu v-ati răzgândit in privinta trimiterii respectivului mesaj. Dar deja ati apasat butonul de trimitere. Ce se mai poate face ?

Daca utilizati binecunoscutul serviciu Gmail de la Google, aveti timp 10 secunde sa revocati trimiterea. Insa doar daca veti activa initial una dintre functiile Gmail Labs.

Gmail Labs este terenul de testare a unor funcții experimentale, care nu sunt încă pregătite pentru lansarea ca funcții de baza. Acestea pot oricând să se schimbe, să nu mai funcționeze sau să dispară.

Pentru a activa anularea in maxim 10 secunde a trimiterii unui mesaj prin serviciul de email Gmail, trebuie sa urmati pasii de mai jos:

1. Va contectati in contul dvs. de Gmail, dand click AICI.

2. Accesati Setari si apoi Labs ( sau dati direct click AICI ).

3. Căutati in lista de functii experimentale "Anulaţi trimiterea" de Yuzo F, bifati activarea acesteia si salvati modificarile.


Anularea trimiterii mesajului prin emailul, in 10 secunde de la trimiterea acestuia, a fost activata.

Sa facem un test. Am trimis un mesaj prin Gmail. Butonul de revocare a trimiterii este afisat in partea de sus a ecranului. Am 10 secunde timp sa ma răzgandesc si sa dai click pe acesta.

Am dat click. Trimiterea s-a revocat, iar mesajul anulat a ajuns in folderul de mesaje nefinalizate.

UPDATE 24 iunie 2015: Opțiunea a devenit oficială. Detalii gasiti AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „Cum anulezi trimiterea unui mesaj prin servicul de email de la Gmail”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile