joi, 31 iulie 2014

Cum arată centrele de coordonare a sateliților SES Astra

Operatorul de sateliti la nivel mondial SES a anunțat că in acest moment asigură coordonarea a jumătate din flota sa de sateliti de la un nou centru de operațiuni (SOC), situat la sediul de vânzări comerciale și birouri de inginerie a satelitilor din Princeton, New Jersey, SUA. O echipă cu înaltă calificare asigura monitorizarea si administrarea non-stop a 23 de sateliți SES, care oferă, printre altele, servicii de televiziune si internet pentru milioane de oameni de pe suprafața terestră, din aer și pe mări si oceane, în întreaga America de Nord și în întreaga lume.


Cealalata jumatate a flotei ( peste 50 de sateliti ) este gestionată de controlerii din sediul central SES de la Luxemburg.


Ambele centre pentru operațiuni de coordonare a satelitilor sunt complet integrate, oferind fiecarei echipe posibilitati de control care asigura furnizarea în timp real de servicii și suport de rezervă pentru flota SES.


"De fapt, SES a poziționat centre principale de operațiuni prin satelit în diverse regiuni ale lumii", a spus Martin Halliwell, Chief Technology Officer la SES.

"Noul nostru centru de la Princeton este dotat cu cele mai recente tehnologii și capabilități de control si permite companiei SES să satisfacă continua evoluție a cerințelor clienților, precum și o flotă de sateliti în continuă schimbare, ce se va dezvolta si mai mult in deceniile urmatoare", a spus Halliwell.

Mai jos puteti viziona un videoclip cu imagini de la centrul de control SES din Luxemburg.


Mai jos sunt imagini de la o facilitatea tehnica SES din Luxemburg ( parcul de antene ), realizate in anul 2012.
Surse imagini centrul de control Luxemburg: SES.


3 comentarii despre subiectul „Cum arată centrele de coordonare a sateliților SES Astra”:
Anonim

Fain!

Anonim

Foarte interesant. Mi-ar face o placere enorma sa lucrez intr-un astfel de centru de control.

Anonim

Te cred!!!!!!!!

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (80) Digi (540) Focus Sat (249) FREESAT (24) iNES (25) Nextgen (80) Orange (219) Telekom (303) UPC (278) Vodafone (81)