joi, 3 iulie 2014

"Facebook, reţeaua care ne-a schimbat viaţa" - Film documentar românesc ( 58 minute )

Vă invităm să vizionați primul documentar românesc despre rețeaua Facebbook. Filmul are o durată de aproximativ 58 minute.Daca veti vedea acest film, sunteti unul din cei aproximativ 10 milioane de utilizatori de internet din Romania. E posibil sa aveti chiar cont de Facebook. Dar acestea sunt doar statistici si nu avem nevoie de ele pentru a intelege ca Facebook-ul a modificat profund viața multor utilizatori de internet.

Pentru redare, apăsati butonul Play din centrul videoclipului. Filmul documentar este oferit de catre publicatia Adevarul, dar cu o reclamă la inceput. Trebuie sa asteptati 30 secunde (dacă este spot publicitar video) sau sa inchideti reclama dupa rulare ( daca este banner Flash ).


2 comentarii despre subiectul „"Facebook, reţeaua care ne-a schimbat viaţa" - Film documentar românesc ( 58 minute )”:
Anonim

E o mare porcarie .....eu care lucrez in IT ..........si nici nu am cont ....... Va d-au un sfat bun ignorati facebook-ul !! Numai atit va intreb citi au cont de facebook care lucreaza in IT si o sa vedeti rezultatul ....

Anonim

vezi ce inseamna IT ... ”dau”!!!!! Mai bine nu ai mai da sfaturi!

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (72) Digi (477) Focus Sat (237) FREESAT (23) iNES (22) Nextgen (77) Orange (195) Telekom (285) UPC (261) Vodafone (57)