vineri, 25 iulie 2014

Televiziunea Digi24 a intrat în grila Romtelecom tv prin protocol IP

Televiziunea Digi24 a intrat în grila operatorului Romtelecom, în cadrul serviciului tv prin protocol IP, la poziția 642.


Anterior, canalul RCS-RDS Digi24 a inceput sa fie difuzat in grila de televiziune digitală a Nextgen ( tot o companie a Romtelecom ).

Nextgen si Romtelecom au fost obligate de instanța judecătorească să introducă televiziunea Digi24 in grila de programe.

Instanţele au emis atunci ordonanţe preşedinţiale - hotărâri judecătorești care conţin măsuri cu caracter de urgență prin care cei trei furnizori de cablu - UPC, Romtelecom şi Digital Cable System - sunt obligaţi să retransmită către abonaţii lor postul de televiziune Digi24 în regim must carry.


12 comentarii despre subiectul „Televiziunea Digi24 a intrat în grila Romtelecom tv prin protocol IP”:
Anonim

e si pe Digital Cable System

Anonim

pe DTH nu sunt obligati sa-l introduca?

Unknown

pe DTH nu sunt obligati pt ca nu exista "regimul" Must Carry !

Unknown

pacat ca nu intra pe dth ,este cel mai bun program de stiri

Anonim

e dupa grupul de canale HD, cine nu il gaseste pe iptv

Anonim

Auzi ba ioane de ce nu te abonezi tu la digi si o sa ai toate canalele lor de doi bani ?
Asta e culmea te abonezi la unul si ai pretentia sa ai in grila canalele de la concurenta.
O fi intrat canalul respectiv la akta nextgen si IPTV dar acest lucru este o anomalie.RCS-ul baga la greu reclame cu fraieristanul lor de care eu ca abonat romtelecom NU am nevoie.Daca vroiam canalele lor ramaneam la ei.

cris

@Anonim, poate omul e interesat de Digi24. Ce legatura are asta cu faptul ca tu nu esti interesat? Fiecare cu gusturile lui.

andu

Digi 24 nu e un canal de doi bani. In afara de faptul ca esti hater, restul e opinia ta personala. E cel mai impartial canal si unul care nu pune accent aproape deloc pe senzational. In general prezinta informatia si atat., fara partidisme si interse de iti vine scarba, cum fac toate celelalte canale de stiri.

Anonim

Vrem digi 24 si pe romtelecom satelit,toti care sunteti abonati la satelit sana ti si ceretil ......e un post de stiri foarte bun ....

Cipanu

Digi24 a intrat si la Romtelecom Cablu (analogic si digital) varianta SD.

Anonim

Digi 24 tocmai l-a dat afara pe un realizator tv de la ei care pe contul personal de pe facebook l-a criticat pe Ponta. Probabil cand o sa apara cititorul de ganduri vei fi dat afara doar daca gandesti ceva urat despre conducatorii iubiti. Asa ca lasati-o mai moale cu cel mai bun post de stiri. Este cel mai putin prost post de stiri de fapt dar inca departe de ce-ar trebui sa fie un post de stiri dupa parerea mea.

Anonim

Pai ala l-a criticat sau l-a injurat? L-a injurat, eu am vazut postarile respective pe Facebook ale acelui ziarist. Orice televiziune,radio, site nu permite un astfel de limbaj in continutul difuzat sau in exprimarile reprezentantilor sai, chiar prin alte mijloace publice de comunicare decat cel unde e angajat. Si la CNN au fost zburati ziaristi pe motiv de limbaj licentios. Eu unul fac alergie cand vad injurii, calomnii si limbaj licentios pe undeva. Probabil Digi 24 vrea sa respecte un anumit standard in limbaj.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile