marți, 5 august 2014

Achiziție echipamente necesare transmisiei TVR în Republica Moldova

Societatea Română de Televiziune (SRTv) vrea să cumpere cu aproximativ 140.000 de euro, prin licitaţie deschisă, echipamente necesare transmisiei TVR în Republica Moldova, relateaza Mediafax.


Criteriul de atribuire a acestui contract va fi preţul cel mai scăzut, potrivit unui anunţ recent al SRTv, postat pe site-ul e-licitatie.ro.

TVR vrea să cumpere kituri camere digitale HD în configuraţie ENG (14 bucăţi), encordere IP (4 bucăţi), encordere IP dual (2 bucăţi), recordere digitale pentru IP (6 bucăţi) şi un recorder digital DVB-S2.

Valoarea estimată fără TVA a contractului este de 624.596,77 lei (aproximativ 140.000 de euro, la cursul de marţi al Băncii Naţionale a României, de 4,4336 de lei pentru un euro).

Sursa de finanţare a acestui contract va fi bugetul de stat.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15 septembrie, ora 11.00. Ofertele vor fi deschise în aceeaşi zi, de la ora 11.30, la sediul SRTv din Bucureşti.

Pe de altă parte, SRTv vrea să închirieze şi un spaţiu la Chişinău, în Republica Moldova, în vederea amenajării unui studio de producţie de televiziune.

Astfel, Consiliul de Administraţie al TVR a adoptat, pe 31 iulie, o hotărâre prin care a aprobat demararea procedurilor în vederea închirierii acestui spaţiu la Chişinău.

Televiziunea Română şi-a reluat emisia în Republica Moldova pe 1 decembrie 2013.


Niciun comentariu despre subiectul „Achiziție echipamente necesare transmisiei TVR în Republica Moldova”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile