vineri, 22 august 2014

Închisoare cu executare de 33 luni pentru un bărbat care a filmat "Fast and Furious 6" în sala de cinema

Un bărbat a fost condamnat la închisoare cu executare de 33 de luni, din cauză că a înregistrat filmul "Fast and Furious 6" de pe scaunul din spate al unui cinematograf din Anglia.

Un judecător a arătat că bărbatul în varsta de 25 ani a încărcat apoi pe internet filmul menționat, care a fost ulterior descărcat de 700.000 de ori.

Federation Against Copyright Theft (Fact) a afirmat că fapta inculpatului a însemnat "pagube de milioane de lire sterline" pentru Universal Pictures, care este distribuitorul filmului.

Un alt barbat, fostul iubit al surorii celui care a filmat producția cinematografică in sala de cinema, a fost de asemenea condamnat la 120 de ore de muncă fără plată in folosul comunitatii, instanța arătând că a participat la uploadul filmului pe internet, dar si că s-a oferit să vândă copii ale filmului, folosind profilul său de Facebook.

Politia a declarat: "Am asistat FACT pe parcursul anchetei pentru mandatele de percheziție, dar și pentru forțarea intrarii la adresele de domiciliu și pentru efectuarea arestărilor. Ofițerii au fost capabili să-l detecteze pe inculpat după ce a folosit numele de utilizator la un comentariu, pe un cunoscut site de filme piratate".


Niciun comentariu despre subiectul „Închisoare cu executare de 33 luni pentru un bărbat care a filmat "Fast and Furious 6" în sala de cinema”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile