joi, 4 septembrie 2014

Din 15 septembrie urmăriţi "Reţetele Fericirii", în fiecare zi, doar la TV Paprika

TV Paprika a pregătit o surpriză în această toamnă, o nouă emisiune care vă va purta în atmosfera caldă de acasă, unde veţi descoperi feluri de mâncare delicioase, conversaţii vesele, povestiri captivante din bucătărie şi în jurul mesei întinse, anunta televiziunea intr-un comunicat remis către HD Satelit.

Reţeta este simplă: Antonio Passarelli şi Irina Mohora vor fi gazde primitoare şi vă vor însoţi pe parcursul celor 10 emisiuni. Aşa cum mirosul de plăcinte te face să te gândeşti la copilărie şi la casa buncilor de la ţară, aşa mâncărurile pregătite de cei doi vă vor da o anumită stare de spirit, vor reda amintiri frumoase, evenimente şi oameni dragi cu care au petrecut de-a lungul anilor. Veţi porni într-o călătorie culinară pe meleaguri de neuitat care vă vor dezvălui esenţa lucrurilor bune şi modul cum puteţi atinge… FERICIREA.

Din 15 septembrie de la ora 20:00, urmăriţi Reţetele Fericirii, în fiecare zi, doar la TV Paprika.

Şi pentru că fericirea este tema emisiunii, TV Paprika propune concursul “ Reţeta fericirii”, pe pagina sa de Facebook , unde se pot câştiga sute de premii: cărţi de bucate de la Litera, seturi Best of Good Food, ustensile de gătit marca Jamie Oliver şi şorţuri TV Paprika.

Pe baza indiciilor oferite de TV Paprika , concurenţii trebuie să posteze o poză şi o descriere care să reflecte ideea lor de fericire. Protagoniştii emisiunii, Antonio Passarelli şi Irina Mohora vor fi juraţii ce vor desemna câştigătorii celor mai inspirate şi reuşite idei. Concursul va fi activ până la sfârşitul lunii septembrie.

TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International şi este sigurul canal TV dedicat gastronomiei din regiune, care împărtăşeşte telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca şi de a trăi bine. Cei mai faimoşi bucătari din întreaga lume - Jamie Oliver, Gordon Ramsey şi Nigella Lawson îşi demonstrează măiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, prindem gustul bucătăriilor europene gurmet, a celei tradiţionale româneşti, dar şi a mâncărurilor exotice din întreaga lume. Astfel, telespectatorii TV Paprika au parte de idei practice, trucuri din bucătărie şi ajung să recunoască alte culturi şi gastronomia lor. In România activităţile de marketing si distribuţia canalelor AMC Neworks sunt efectuate de Tematic Cable SRL.

AMC Networks International (AMCNI) este o divizie a AMC Networks, o companie globală angajată în furnizarea de divertisment și emisiuni recunoscute de abonații din peste 140 de ţări din Africa, Asia, Europa și America Latină. AMCNI este format din branduri cunoscute la nivel mondial, Sundance Channel şi AMC, precum şi posturi TV locale foarte apreciate, având diverse genuri de programe.


Niciun comentariu despre subiectul „Din 15 septembrie urmăriţi "Reţetele Fericirii", în fiecare zi, doar la TV Paprika”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile