luni, 20 octombrie 2014

Food Network și Fine Living vor fi lansate și în alte țări în care Liberty Global oferă servicii de televiziune cu plată

Scripps Networks UK & EMEA a incheiat un acord de distributie in mai multe tari, valabil pe durata a mai multi ani, cu Liberty Global, companie care are operatiuni si in Romania ( UPC si Focus Sat ), anunță Broadband News. Acordul asigură atat continuarea difuzarii unor televiziuni precum Food Network, Travel Channel și Fine Living în teritoriile in care aceste canale sunt deja transmise, dar include si opțiunea Liberty Global de a adăuga Food Network și Fine Living într-o serie de piețe în care aceste televiziuni nu sunt prezente în grila de canale.

Difuzarea televiziunilor Food Network și/sau Fine Living in noile teritorii va începe în anul 2015.

Jon Sichel, Managing Director, Scripps Networks UK & EMEA, a declarat: "Am avut un parteneriat de lungă durată cu Liberty Global. Este foarte interesantă extinderea canalelor noastre in oferta unuia dintre furnizorii cei mai cunoscuti si respectati in întreaga Europă."

Jeroen Bergman, Director Programe la Liberty Global a adăugat: "Ca parte a obiectivului nostru de a fi lideri in divertisment în diverse țări, vom continua sa oferim continut unic si de înaltă calitate. Suntem încrezători că televiziunile Scripps Networks vor aduce in continuare bucurie multora dintre abonații noștri. "

UPDATE 5 martie 2015: Food Network și Fine Living vor fi incluse in grila Focus Sat Romania. Detalii găsiti AICI.

UPDATE 7 aprilie 2015: Fine Living Nework și Food Network au fost introduse în grila Focus Sat România. Detalii găsiți AICI.


2 comentarii despre subiectul „Food Network și Fine Living vor fi lansate și în alte țări în care Liberty Global oferă servicii de televiziune cu plată”:
Anonim

Ma doar toate noutatile si chestiile tari se intampla in grila de programe a Upc? Restul ce pazesc?

Laurentiu

Au si altii noutatilor lor. Vezi ca le gasesti pe categorii, la baza siteului: Orange, Freesat, RCS-RDS, Vodafone, Telekom etc.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile