vineri, 3 octombrie 2014

Orange face angajări prin propria platformă online

Candidații interesați de posturile disponibile din cadrul Orange România au acum la dispozitie o platformă nouă ce poate fi accesată la AICI, a anuntat compania printr-un comunicat.

Platforma oferă informații în timp real despre joburile pentru care se fac angajări și o secțiune dedicată în care își pot actualiza CV-ul printr-un upload în formatul pe care îl au la îndemână sau direct de pe profilul LinkedIn. De asemenea, site-ul permite crearea unor liste preferate de joburi în urma cărora vor fi trimise notificări automate atunci când acestea au devenit disponibile sau înainte ca termenul limită de aplicare să expire.

În plus, candidații vor putea afla in timp real fiecare etapă în care se află, având parte de transparenţă şi rapiditate de-a lungul procesului de recrutare. Pentru a avea acces în contul personal, candidații vor folosi userul și parola contului Orange.

Cei care sunt la debutul carierei vor găsi pe site sfaturi utile despre dezvoltarea profesională sau pot răspunde la întrebările testului de personalitate, prin care își vor putea da seama cum li se potrivesc valorile și cultura organizațională Orange.

„Ne dorim să fim mereu în pas cu noile generații care folosesc din ce în ce mai mult internetul pentru a-și găsi un job. În plus, întreg programul de digitalizare a sistemului de recrutare vine în sprijinul colegilor din departamentul de resurse umane care gestionează peste 150.000 de CV-uri și se întâlnesc cu peste 7500 de candidați anual.” a declarat Viorel Nedelcu, Resourcing Manager, Orange România.

În 2014, Orange România a primit pentru a doua oară certificarea Top Employer 2014 din partea Top Employer Institute, fiind singura companie de telecomunicații din România ce obține această certificare.


6 comentarii despre subiectul „Orange face angajări prin propria platformă online”:
Anonim

cine se angajeaza la astia??? am lucrat la un partener orange si se castiga mai bine decat la ei fara sa mai pun ca la orange ai si targhet la vanzari iar daca nu le depasesti o perioada exista riscul sa te zboare

Cosmin

Pai depinde de mai multe elemente. De exemplu, pentru cei care stiu sa scrie corect "target" există șansa să fie angajati la departamentul Relatii cu clientii, departamentul Tehnic, departamentul Achizitii, departamentul IT sau departamentul Financiar.

Anonim

Daca sint adunati de pe drum la ce sa ne asteptam cand sunam la relatii cu clientii ?
Adio orange peste doua luni trec la digi mobil cu toata familia(toate 6 abonamentele sint pe numele meu).Am tot sperat ca asi aliniaza si ei preturile la concurenta dar nici o sansa.La orange daca esti client vechi esti doar un fraier care nu are curajul sa treaca la concurenta...

Anonim

Treci ,dar la digi in 2015 e expira contractul de roamning cu vodafone si ai pus-o.O sa ai semnal doar in marile orase si la cativa kilometrii departare de ele.Sunt convins ca Vodafone nu va mai prelungi,doar au pierdut clienti
Target exista la orice retailer sau partener de multinationala.Nu este de mirare ca multi gandesc asa,doar sunt romani.
Evident daca nu esti performant pentru postul pentru care esti angajat,te poti duce linistit in agricultua.Acolo se cauta necalificati.
Esti agent de vanzari trebuie sa performezi.Exact cum altii sapa santuri si sunt platiti la metrul sapat.Vrei sa stai,angajaza-te paznic,califica-te ca militian,sau fa-te popa !

Anonim

Daca expira contractul, de unde stii tu ca nu este prelungit mai departe ? Esti Nostradamus ?

andrei

contractul cu Vomafone expira in 2016

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile