vineri, 31 octombrie 2014

Se închide DTH-ul T-Mobile Tv Cehia, concurent al Digi TV Cehia (RCS-RDS), Freesat (UPC) și Skylink

T-Mobile a decis să închidă pe 30 noiembrie 2014 serviciul său de televiziune cu plată din Republica Cehă si a anuntat că abonatii existenți ai T-Mobile TV vor putea sa treaca la serviciile DTH-ului Skylink, operat de M7 Group, fără nicio taxă suplimentară si fără a fi necesar să modifice sau schimbe echipamentele de recepție și nici condițiile și prețurile pentru serviciile utilizate.

T-Mobile Tv este transmis prin satelitul Astra 3B de la pozitia orbitala 23,5 grade Est, acelasi satelit prin care emite si Skylink.


"Apreciem increderea pe care ne-ati oferit-o, utilizand T-Mobile TV sau celelalte servicii ale noastre. Piața telecomunicațiilor trece printr-o dezvoltare dinamică și ca urmare a tendințelor tehnologice ne-am decis să ajustăm oferta noastră. Dorim să vă informăm că de la 1 decembrie 2014 nu vom mai avea T-Mobile TV in ofertă. Vă mulțumim pentru înțelegere și sperăm că veți continua să utilizati televiziunea prin satelit cu un nou furnizor", a precizat compania intr-un comunicat.

Închiderea T-Mobile TV marchează o schimbare importantă în peisajul DTH din Republica Cehă. Skylink, care a fuzionat cu platforma sa soră CS Link, ramane lider de piata, in concurență directă cu Freesat UPC și Digi TV RCS-RDS.

Compania T-Mobile a fost prezentă pe piața cehă din 1996 și a devenit parte a grupului Deutsche Telekom din 2002. In data de 30 iunie a acestui an a fost cel mai important furnizor de servicii de telefonie mobilă din Republica Cehă, cu peste 5,9 milioane de clienți.

UPDATE 16 aprilie 2015: RCS-RDS a vândut Digi Tv Cehia. Detalii găsiți AICI.


9 comentarii despre subiectul „Se închide DTH-ul T-Mobile Tv Cehia, concurent al Digi TV Cehia (RCS-RDS), Freesat (UPC) și Skylink”:
Anonim

Urmează Dolce?

Anonim

Poate DTH SATELIT de la TELEKOM ROMANIA( ROMTELECOM DOLCE).TELEKOM ROMANIA IPTV in nici un caz.

Anonim

Sper să nu fie şi vânzarea Romtelecom ca şi privatizările de după revoluţie (să ajungă la fier vechi).
Palatul telefoanelor deja l-au scos la vânzare.

Anonim

Am o intrebare.
Pe forumul telekom romania se tot spune ca nu este spatiu pentru noi canale la dth. Daca se cumpara niste transpondere in plus, se va extinde spatiul sau doar calitatea va creste? Sau tehnologia dth este asa de limitata?

Anonim

Daca se inchiriaza transpondere noi se poate face si una si alta. Problema e ca sunt foarte scumpe, zeci de mii de euro un tranponder lunar, poate chiar si 100.000 euro/ luna.

Anonim

Pai telekom si statul roman au bani :D
Ar putea sa inchirieze un transponder sau sa mai scoata din canalele unguresti.

Anonim

Ma gandesc ca e vorba de eficientizarea costurilor, iar canalele maghiare au publicul lor, toti operatorii cu acoperire nationala le au in grila.

Anonim

era un operator virtual dth.t-mobile nu avea un dth propriu! practic pe infrastuctura la alt operator dth ofereau servicii dth.mai mult ca sigur fie cumpara digi cehia fie vor apela la platforma sora digi tv slovacia ca sa lanseze servicii dth si pentru telespectatorii cehi!

Anonim

Ce operator virtual ? Aveau si canale transmise prin satelit special pentru T-Mobile, doar pentru ei. Uita-te aici unde scrie M7, pana nu le schimba:

http://ro.kingofsat.net/sat-astra3b.php

Si daca vroia sa lanseze propriu DTH, mai indemna clientiii sa se mute la Skylink ?

Pur si simplu au facut prea mari profituri din telefonie ca sa le mai pese de DTH, de aceea au renuntat la DTH.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile