duminică, 26 octombrie 2014

Televiziunea VTV România are noi parametri de recepție prin satelit

Din data de 25 octombrie 2014, televiziunea VTV România are noi parametri de receptie prin satelit. Acum se receptioneaza prin Astra 5B, satelitul prin care emite si Orange Tv Romania.


Noile date de receptie gratuită prin satelit sunt:

Sistem: DVB-S, Frecventa: 11817 MHz, Modulatie: QPSK, polarizare verticala, Rata simbol: 27500 KS/s, FEC ¾, FTA, satelit Astra 5B de la pozitia orbitala 31,5 grade Est.


VTV este un post national de televiziune ce emite din Râmnicu Vâlcea, incepand cu data de 27 februarie 2008. Grila de programe conţine ştiri locale, regionale, naţionale, emisiuni informative, cât şi talkshow-uri pe diverse domenii: politic, social, administraţie locală, sport, sănătate etc.

Recepția este gratuită prin satelit, canalul fiind retransmis și prin cablu pentru comunitățile românești interesate.


15 comentarii despre subiectul „Televiziunea VTV România are noi parametri de recepție prin satelit”:
sorina

mi-ar placea ca acest post tv VTV sa fie desemnat de catre CNA incepand cu anul 2015 post tv must carry si sa fie preluat de toti operatorii de cablu tv din tara.

Anonim

Ce are asa deosebit in grila sa poata fi desemnat post must carry ?

Anonim

post national de televiziune...hai spune ca e local

Anonim

Nu are cum sa spuna ca e televiziune locala, ca are licenta cu acoperire nationala, la fel ca ProTv , Prima Tv, Antena 1 etc:

RÂMNICU VÂLCEA VÂLCEA SATELIT TELEVIZUNEA VTV SC VEZI TELEVIZUNE SRL S-TV 184 12-Jul-07 07-Feb-08 Natională (ROMÂNIA)

Asa o defineste licenta si CNA, asta e, adica televiziune nationala :

http://www.cna.ro/IMG/pdf/Licente_audiovizuale_pentru_difuzarea_terestra_a_serviciilor_de_programeTV_SITE.pdf

Anonim

daca zice cna inseamna ca e adevarat...hai ce naiba e o televiziune locala cu acoperire nationala
pana sa fie ei o televiziune nationala mai au de mancat...

Anonim

De ce crezi ca opinia ta e mai corecta decat a CNA-ului ?
Tu probabil nu intelegi termenul de televiziune nationala....Ba cred ca e televiziune europeana, ca se poate receptiona nu doar oriunde in Romania, ci si in mare parte din Europa.
Tu confunzi programele, care sunt adresate in special publicului local, cu acoperirea nationala, asa cum e aprobata prin licenta CNA, care permite receptia la nivel national a televiziunii nationale VTV.
Oricum, daca nici asa nu ai inteles, eu nu mai continui, ca nu vrea sa degenerez discutia despre noua frecventa intr-una in offtopic, despre nu stiu ce cuvant care e prevazut din licenta televiziunii VTV.

Anonim

din moment ce eu in timisoara receptionez aceasta televizune, nu e locala, ca daca ar fi locala s-ar receptiona DOAR in valcea.

Cosmin

Asa si B1 Tv e tot locala, ca e prescurtarea de la Bucuresti 1, tot un oras, ce daca e capitala.
Pe langa asta, VTV are si emisiuni de interes national si stiri nationale.
Poate anonimul respectiv vrea sa spuna ca nu are calitate ca televiziunile nationale, care au bugete mari.
Poate pentru el toate care emit din Bucuresti sunt televiziuni nationale, iar cele ce emite din alte orase din provincie sunt toate locale. :-)))
Nu acesta sunt criteriile de a defini o televiziune nationala sau locala. Singurul criteriu este acoperirea, asa cum este stabilita in licenta de emisie acordata.
In fine, ce stiu aia de la CNA, nu e asa , anonim ? Habar nu au.... :-))))

Anonim

Asa spun si ei in comunicat, ca e nationala:

http://vtv.ro/vtv-isi-schimba-parametrii-de-receptie-satelit/

Unknown

nu am satelitul astra 5 b an receptor techwood modell s7110e va rog sa ma ajutati cum pot sa adaug satelitul

Anonim

Pai intra la lista de sateliti si adauga unul, daca iti da voie.
Vezi ca poate il ai deja in lista, dar poate este afisata denumirea vechiului satelit, adica Astra 1G.
Adaugi frecvente la acest satelit si daca e posibil, ii schimbi si denumirea satelitului, sa nu te mai incurci.

florin

Decat, dupa cate am citit intr-un articol anterior, ca Mazare isi doreste propria televiziune NEPTUN TV ,sa fie transformata in televiziune de stiri cu sediul in Bucuresti, ar fi preferabil ca NEPTUN TV sa ramana televiziune generalista sau sa se transforme intr-un post tv de filme, animatie si documentare, ar fi mult mai indicat si sa si difuzeze reclame cum procedeaza PROCINEMA..Te apuca groaza ce stiri vor fi acolo la NEPTUN TV, omagii, toata floarea cea vestita a PSD-ului.Nu hotarat televiziunii de stiri a lui Radu mazare.Oricum sunt destule televiziuni de stiri.Da ca VTV sa devina post tv must carry pe 2015.

Anonim

lol, concurenta intre televiziunile locale, care sa fie mai nationala decat cealalta :-)))

liviu

ar fi bun canalul tv VTV, post local de stiri din Ramnicu Valcea, sa devina post national de stiri , must carry pe 2015.iar NEPTUN TV sa ramana post tv generalist, e bine asa, oricum au in grila multe jurnale de stiri si emiune cu dezbatere politica, sa se mentina NEPTUN TV cu actualul profil generalist.Oricum si Lucian Mandruta, fost angajat la ANTENA 1, acum e pe cont propriu, chipurile, si-a obtinut licenta de la CNA pentru inca un post tv de stiri. LASTIRI.RO .O sa avem inflatie de posturI tv de stiri, daca si NEPTUN TV a lui Radu Mazare devine post tv national de stiri.Cel mai bine sa se infiinteze inca un post tv romanesc de film, PROCINEMA e singurul. restul sunt straine.

Anonim

din grila digi tv a fost scos

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (81) Digi (555) Focus Sat (259) FREESAT (25) iNES (26) Nextgen (84) Orange (227) Telekom (310) UPC (280) Vodafone (85)