miercuri, 15 octombrie 2014

TVH va transmite în format High Definition

„De mâine, 16 octombrie, TVH va arăta altfel: divertisment de anvergură în format HD, noi achiziţii de vedete, blockbustere în prime time şi formate proprii”, anunță un comunicat public al postului de televiziune, citat de REPORTER VIRTUAL.

TVH este o televiziune cu acoperire naţională, disponibilă în toate reţelele de televiziune prin cablu din România, iar noua grilă de programe va conţine emisiuni variate, dintre care una este realizată de Robert Robert Emanuel ( actorul care îl imită pe Gigi Becali în cadrul emisiunii Serviciul Român de Comedie). O altă emisiune este “Seara târziu cu Alexandra”, moderată de fosta prezentatoare de la Antena 1 Sibiu, Alexandra Blejan.

Joi, de la ora 20:30, veţi putea urmări prima ediţie a emisiunii de cosmetica si stil “Transformarea”, prezentată de Cristina Matei.

În week-end, TvH vă invită să participaţi la cel mai tare concurs de cultură generală, în cadrul emisiunii „Crezi că ştii?”.

TVH este noua denumire a TVH2.0, incepand din 3 mai 2013. Initial, postul s-a numit Televiziunea Romania de Maine, iar apoi a fost rebranduit ca TVH2.0 .

UPDATE 17 octombrie 2014, ora 10:00 -  TVH a precizat pe Facebook ca emisiunile sunt produse in format HD, dar retelele de dsitributie au amânat transmisia in High-Definition. Conform TVH, emisia HD a TVH va incepe in decembrie.


10 comentarii despre subiectul „TVH va transmite în format High Definition”:
Anonim

Si ii va retransmite pe cablu cineva in HD? Pe satelit vor fi HD?

Anonim

LA rds nu este n tvh HD

Anonim

Pai cine a spus ca va fi HD la RCS sau la altii ? Ei transmit, dar depinde si de operatori daca vor sa il bage. Poate nu il baga 10 ani de acum inainte HD. Si HBO COmedy Romania are varianta HD, asta nu inseamna ca il tranmite RCS.

nebunel

pe satelitul Amos 4ºW /11542 H/ 3700 ...nu apare a fii nici 16/9 dar HD. trebui sa schimbe si SR-ul sau o alta frecventa ..pe cine cred ca pacalesc ei... :)))

Anonim

Gandesti limitat. De ce ai impresia ca distributia canalului HD se face prin satelit ? Nici nu au spus asta. Probabil va fi distribuit prin fibra optica de la studio catre operatori.

nebunel

cine "vorbeste" ala-i limitat...nu-i normal o data ce au trecut la standardul "HD" sa aibe semnal intai in satelit ..nu upscalat la 750p cum fac majoritatea providerilor de cablu...informeaza-te mai bine anonim limitat...ce au aparut prima data fibra optica sau trasmisiile prin satelit?

Anonim

@nebunel, tu il iei cu oul si gaina, care a aparut primul sau prima. Mai informeaza-te si vei vedea ca in prezent, ca doar nu vorbim acum despre trecut, foarte multe televiziuni ofera prin fibra optica semnalul catre operatorii de cablu si satelit. In primul rand prin fibra e vorba de costuri mai mici si delay mai mic. Sper ca intelegi despre ce vorbesc.

Anonim

\wooow, excelent , la televiziunea asta are emisiune medicala , duminica la ora 16,30 cea mai sexy, cea mai frumoasa prezentatoare tv din Romania , de care -pariez- nu ati prea auzit : Teodora Dragoi Pop !!! Nu fiti dezamagiti , e single acum ;) ... Daca mai "ajungeti" la ea dupa ce "ajung" eu...:)

Anonim

Pana la urma au abandonat ideea, nu?

Anonim

Probabil ca da, banii cred ca sunt de vina, ca nu sunt suficienti pentru productie si emisie HD, poate si-au dat seama apoi... :) Sau cine stie ...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile