vineri, 21 noiembrie 2014

UPC: Horizon Go, o nouă platformă tv online în teste în România

UPC România a trimis unor abonati selectati invitatia de a testa serviciul Horizon Go, o platforma tv online care ofera utilizatorului posibilitatea de a viziona, oriunde ar fi, canalele incluse in abonamentul respectivului client.

In invitatie se mentioneaza că va exista o lansare oficiala a serviciului Horizon Go, iar testarea acestuia va presupune experimentarea unor functionalitati ale platformei, cum ar fi vizionarea online a canalelor, inregistrarea unor programe, accesarea ghidului tv si altor facilitati.

Cei care se vor inscrie in perioada de testare vor trebui sa completeze la finalul fiecarei zile un formular online ( 3-4 zile de testare, durata preconizata pentru completarea formularului fiind de 5-10 minute), dar si un chestionar final de evaluare a platformei ( cu durata de completare de maxim 10-15 minute).

"Veti avea ocazia sa testati si sa contribuiti la dezvoltarea unui serviciu inovator, ajutandu-ne sa raspundem cat mai bine nevoilor clientilor", precizeaza UPC in invitatie.

Pentru ajutorul acordat, UPC ofera cadou celor care testeaza platforma Horizon Go acces la vizionarea televiziunilor HBO si HBO Comedy ( pachetul care include aceste canale ).

Serviciul Horizon a fost lansat de catre UPC ( prin Liberty Global ) in diverse țări ( Irlanda, Olanda, Elvetia, Polonia, Austria etc ) si este un serviciu interactiv care ofera pe langa televiziuni online ( inclusiv HD ) si continut VOD, precum si aplicatii, dar si un receptor dedicat, care permite inregistrarea a 4 fluxuri video simultan. De asemenea, Horizon Go este disponibil pe PC, tableta si smartphone ( prin aplicatii specifice, in cazul dispozitivelor mobile ).

Informatiile pentru scrierea acestui articol ne-a fost remise de colegul de hobby Ady Jara de pe Softpedia.


Râmâne de văzut daca in Romania platforma va fi disponibila în aceeasi configuratie ( cu box, pc si aplicatii mobile ) sau va fi lansate doar pentru o parte din aceste medii de rulare. Mai jos puteti studia cateva imagini din aplicatia mobila a Horizon Go, lansata deja pentru alte țări.

UPDATE 16 decembrie 2014: Horizon Go Romania a fost lansat. Detalii gasiti AICI.

UPDATE 15 ianuarie 2015: Un cititor al HD Satelit ne-a informat că a fost recompensat de către UPC, pentru participarea la programul de testare a serviciului inainte de lansare, si cu o baterie externă (un incarcator portabil) pentru telefon.



4 comentarii despre subiectul „UPC: Horizon Go, o nouă platformă tv online în teste în România”:
Anonim

FAIN.BRAVO UPC!!!

Anonim

bravo!!!

Anonim

ce e interesant, e ca horizon go e doar o platforma care se va testa. Odata testata se va fi disponibila posibil pe horizon hd receiver , care e facut de samsung. Horizon hd se gaseste in cehia la upc, si poate inregistra pana la 4 programe in acelasi timp. Nu este exclus ca sa ai pe acelasi receiver, tv-ul, internetul, seenow, voyo, etc.

Anonim

Horizon GO nu se refera la mediaboxul Horizon. Nu peste tot este disponibil acest mediabox (exista doar in Olanda, Irlanda, Elvetia etc.) pe cand Horizon GO e deja aproape in fiecare tara unde este UPC. Noi probabil vom avea doar Horizon Go, deci nu si mediabox.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile