joi, 1 ianuarie 2015

Diva și Universal Channel au iesit din grila RCS-RDS. Diva a reintrat.

Televiziunile Diva si Universal Channel au fost inlocuite cu miră, incepand cu trecerea in Noul An, in grilele de televiziune digitala prin cablu si satelit ale RCS-RDS.

Ambele canale au indicator "Serviciu indisponibil".



Anterior, operatorii de cablu au fost îndrumați ca până cel mai târziu incepand cu 31 decembrie 2014 să preia canalul Universal Channel România de pe satelitul Eurobird 9A al companiei Eutelsat, de la pozitia orbitala 9 grade Est, iar operatorii care inca mai preluau transmisia de pe satelitul Thor 6, prin operatorul Digi Tv Romania (RCS-RDS), sa isi activeze până la sfârșitul anului 2014 noile cartele Viaccess, necesare decriptarii transmisiei efectuate prin intermediul satelitului Eurobird 9A. Universal Channel România a anuntat de asemenea că furnizează gratuit cartele VIACCESS și module CAM operatorilor care il redistribuie in grilele de programe. Televiziunea mentionată este deja transmisă prin satelitul Eurobird 9 grade Est (Eutelsat 9A), pe frecvența 12092, polarizare orizontală, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK, MPEG-4, criptat Viaccess 4.0.

Versiunile românesti ale televiziunilor Diva si Universal Channel apartin de Universal Networks International, o divizie a NBC Universal.

Vom completa articolul cu un update, atunci când vom avea confirmarea oficială dacă sunt doar probleme tehnice sau de contract temporare (cauzate de schimbarea satelitului de redistributie) sau canalele au fost eliminate din grilele RCS-RDS.

UPDATE 2 ianuarie 2015: Conform informatiilor Mediafaxreprezentantii companiei americane Universal Networks International, care detine televiziunile Universal Channel si Diva, au declarat ulterior:

"Contractul de distributie dintre Universal Networks International si RCS&RDS pentru televiziunile Universal Channel si Diva a expirat si, in pofida discutiilor de reinnoire a distributie, nu s-a ajuns la o intelegere. Ca urmare, RCS&RDS a decis sa scoata televiziunile din grila sa incepand cu 31 decembrie. Ne pare rau ca abonatii RCS&RDS vor fi afectati de aceasta situatie. Universal Networks International va continua să îşi concentreze eforturile strategice pentru a susţine aceste canale tv".

UPDATE 9 ianuarie 2015Televiziunile Diva si Universal Channel nu mai apar la scanare in grila RCS-RDS.

UPDATE 17 ianuarie 2015: Televiziunea Diva a reintrat in grila RCS-RDS. Detalii gasiti AICI.

UPDATE 1 aprilie 2015: Televiziunea Universal Channel se retrage din România, începând cu 1 mai 2015. Detalii gasiti AICI.


135 de comentarii despre subiectul „Diva și Universal Channel au iesit din grila RCS-RDS. Diva a reintrat.”:
Anonim

Pe Telekom DTH ambele funcționează!

Anonim

Diva funcționează la U.P.C. Megafanro. LA MULȚI ANI, HD SATELIT! LA MULȚI ANI, 2015! LA MULȚI ANI TUTUROR!

Anonim

E, dacă le-au scos cei de la RDS, le așteptăm la Orange TV! La mulți ani tuturor! vio73

Anonim

au inceput anul nou cu stangul daca se confirma.

Anonim

si la rosiori de vede e mira pa ambele

Unknown

Doua starvuri, bleah, hai cu TMC si AMC...

Anonim

S-a terminat perioada contractuala :) . Numai daca renegociaza contractul vor fireintroduse in grila de programe.

Anonim

cele 2 posturi se vad pe telekom tv dth!la multi ani pe anul 2015 !

Anonim

pe telekom nu se vad lucruri bune ex. amc si paramount asa ca mai slabiti ma cu teleguta

Anonim

la rds rcs sa mai introduca si ei axn hd cinemax hd hbo comedy hd ci

SUNRISE

In reteaua rcs-rds modificari in grila de programe,
se fac doar Vinerea cel tarziu in ziua de Luni.
LA MULTI ANI !!!

Anonim

ne-au umplut astia de la digi tv de posturi unguresti!jalnic!in schimb canalele discovery pauza,antenele pauza,acum diva si universal si ele out!vai de capul lor de pacalici!dar asa e cand lumea se bucura ca rcsrds sunt cei mai ieftini!dar cu ce pret?cu lipsa multor canale importante !

Anonim

Sa le scoata sunt de 2 lei au filme vechi si telenovele pentru babele care stau acasa! Dar sa baga PrimaTV in Brasov! La multi ani 2015 cu wisky!

Anonim

Bine zici anonim de la 14.07!

HD Satelit România

La mulți ani Megafanro, SUNRISE, anonim și pentru toți colegii de hobby ! Un an nou cât mai bun tuturor !

Anonim

Contractul de distribuţie dintre Universal Networks International şi RCS&RDS pentru televiziunile Univesal Channel şi Diva a expirat şi, în pofida discuţiilor de reînnoire a distribuţie, nu s-a ajuns la o înţelegere. Ca urmare, RCS&RDS a decis să scoată televiziunile din grila sa începând cu 31 decembrie. Ne pare rău că abonaţii RCS&RDS vor fi afectaţi de această situaţie”

Neprelungirea contractului dintre Universal Networks International (UNI) şi RCS&RDS ar putea avea la bază motive legate de preţul pe abonat solicitat de UNI pentru retransmisia televiziunilor Universal Channel şi Diva în grilele RCS. Un alt motiv ar putea fi tot de natură comercială, respectiv că încă din luna noiembrie Universal a notificat operatorii de cablu privind trecerea, începând de la 1 ianuarie 2015, de pe satelitul Thor 6, folosit de platforma Digi a RCS, pe satelitul Eutelsat, după cum au precizat pentru MEDIAFAX surse din industria de telecomunicaţii.

http://www.mediafax.ro/cultura-media/rcs-rds-a-scos-din-grila-televiziunile-americane-universal-channel-si-diva-in-noaptea-de-revelion-13744731

Anonim

Vio73, așteaptă matale mult și bine modificări pe Orange DTH. Ares14 :)

Anonim

Au fost scoate din cauza ca contractele au expirat.

Anonim

Reprezentantii companiei americane Universal Networks International, care detine televiziunile Universal Channel si Diva, au declarat: "Contractul de distributie dintre Universal Networks International si RCS&RDS pentru televiziunile Univesal Channel si Diva a expirat si, in pofida discutiilor de reinnoire a distributie, nu s-a ajuns la o intelegere. Ca urmare, RCS&RDS a decis sa scoata televiziunile din grila sa incepand cu 31 decembrie. Ne pare rau ca abonatii RCS&RDS vor fi afectati de aceasta situatie".

Anonim

acuma am scanat satelitul thor am focus sat si denumirea la canalele universal channel si diva s-au schimbat scrie Serviciu indisponibil la amandoua,provider digi tv si mai imi apare intr-un loc universal channel singur cu denumire,provider fiind upc direct,oare o sa fie la focus sat curand?

Anonim

Bineanteles aceeasi vrajeala.....se cer prea multi bani...si uite asa se spala pe maini ca nu e vina lor bla bla bla...rcs se ocupa cu telefonie nu cu altceva, pt ei televiziunea se pare ca e pe plan secundar ca sa nu mai spun ca DTH-ul e in putrefactie, cei care inca mai spera cred ca se amagesc...

Anonim

Cu sigurantza oficial http://www.dcnews.ro/rcs-rds-a-scos-din-grila-universal-channel-si-diva-din-1-ianuarie-2015_463676.html

Anonim

apropo azi nu trebiua sa se lanseze canalul Film Box Premium in Romania hd satelit?

Anonim

Stati linistiti! vor revenii in format 4K !! Dar din pacate, nu vor mai avea publicitate:)))))

Anonim

Hai ca esti tare ,gluma anului,si daca tot am vorbit de glume;se zvoneste ca portocala va ''introduce'' din 15 luna asta HBO HD, Cinemax HD,plus un canal de filme propriu tot in format HD !! (orange cinema HD) daca este asa, eu unul sunt super ,super multumit!

Anonim

Ceva am auzit si eu ,referitor la portocaliiiiiii Hai portocaloooo ca se poate.

Anonim

Da, este adevarat au o surpriza pentru noi cei cu portocala (sper sa nu fie zvon)

Anonim

Nu ma MIRA mira de la RCS-RDS. Nu mai mai mira nimic la ei... se mira si ei insisi de ei... de-au bagat mira... rand pe rand mira pe toate canalele care nu incep cu Digi. Ar fi in stare sa faca si Digi TVR...

cristi7

Anonim 1 ianuarie 2015, 17:53, citeste mai cu atentie ce a postat alt anonim mai sus, nu scrie acolo ca a spus RCS ca din cauza ca au cerut aia bani, i-au scos. RCS NU A SPUS NIMIC. Nu stiu de unde ai dedus asta. Asa au spus aia pe siteul ala unde a pus alt anonim linkul. Ce e scris pe pe saitu ala nu e pozitia si nici explicatia RCS.

HD Satelit România

@ Pentru anonim din1 ianuarie 2015, 18:00: Rebrandingul in Filmbox Premium a avut deja loc in Republica Cehă, insa nu stiu pentru Romania cand il lanseaza sau daca vor respecta data pe care au anuntat-o in comunicat cei care detin canalul.
PS: Scrieti si voi un pseudonim cand postati mesajele, sa putem sa discutăm mai usor. :)

Anonim

Hey Hd satelit cand updatezi articolul ? :))))

Ciprian

Mira de la Universal Channel este si pe Next-Gen nu doar la RDS!! Next-Gen nu este al celor de la Telekom? Nu este mai degraba o problema tehnica?

Anonim

Pe akta a intrat paramount in locul lui universal

Anonim

Pe UPC si T merg ambele in continuare.Ghinion pentru RDS.

HD Satelit România

@Anonim 1 ianuarie 2015, 22:39, am updatat cu informatiile mentionate la comentarii de catre colegii de hobby.

@Ciprian, probabil Nextgen prelua cele doua canale de pe Thor, de la Digi TV ( deoarece RCS-RDS asigura redistributia prin satelit a respectivelor canale), iar Nextgen nu a trecut la receptia canalelor prin noul satelit de distributie (Eutelsat 9A), inainte de sfârsitul anului 2014.

Danys

@anonim 1 ianuarie 2015, 22:55: probabil spui ca se vede Paramount pe cablu analog, pe Akta Digital canalul Universal Channel e ecranul "negru" probabil ca baga Paramount. Diva Universal inca este in grila Akta pe ambele cablu.

Anonim

anunt bomba : RCS a anuntat ca va vinde firma catv ptr, a iesi din datori ,in prezent are datori de 700.000.000 euro din cauza asta nu mai poate investi in catv si dth programele cara ar urma sa fie introduse in grila rcs sunt foarte scumpe si se indatoreaza mai mult .rds va ramane cu net si telefonie

Unknown

Da pe cablu analog akta

ROmanul

anonim 2 ianuarie 2015 11:51: Adica cei abonati in prezent vor avea contract pentru net la RCS-RDS si televiziune la altcineva pe aceeasi fibra? Sau poate vroiai sa zici vor ramane cu telefonie si net mobil?

E o vorba: Daca faci un soft sa-l poata folosi orice prost, doar acestia vor dori sa-l foloseasca.
Si adaptez: Daca faci o companie care sa vanda produse ori servicii pe care sa si le permita tot omul sarac, atunci doar acestia vor dori sa le cumpere....

Anonim

Nu vinde RCS afacerea de cablu tv, ce tot aberati si visati unii ? Ce varsta aveti ?

Danys

@Anonim 2 ianuarie 2015, 11:51: spune-ne si sursa oficiala ca altfel nu credem in acest zvon.

s0rin

Tot timpul se găseşte câte un prost fără ocupaţie dar cu acces la net şi scrie toate prostiile ce-i trec prin cap. Păcat că sunt şi naivi care să creadă. Nu vinde RDS nici o reţea de cablu, RDS cumpără reţele mici pe bandă rulantă. Iar dacă tot vreţi informaţii despre RDS sper că aţi auzit că RDS este în tratative să preia şi distribuţia de electricitate de la ENEL. Iar scoaterea Diva şi Universal este fix pix, pagubă în ciuperci.

George

Look TV si Look Plus acum 2 canale de la RDS

Anonim

Universal a ieșit si din grila Akta digital

Anonim

@George ... daca e adevarat ce zici vine si RCS-RDS la spartul targului...
@s0rin fix pix scoaterea Diva si Universal, fix pix canalele Discovery, fix pix Look-urile, si apoi se intreaba de ce pleaca lumea de la ei. Probabil vazand ca se duc la vale incep si ei sa bage Look daca e adevarat ce zice George mai sus.

E a nu stiu cata oara cand RCS-RDS mpdifica grila fara acceptul sau notificarea catre CNA.

Anonim

@anonim 21.35,
chiar e ceva pe bune legat de portocala? Introduce vreun canal din 15 ianuarie sau glumiți?

Andy

Contractul intre Digi si UNI s-a negociat pana pe 31.12. nu s-a ajuns la un consens. Se va face si notificarea la CNA - e o simpla formalitate. Daca Universal a iesit si de la Akta... ma intreb totusi de ce Digi e omul negru???

Anonim

@Anonim 2 ianuarie 2015, 16:36.
In asemena situatii cand nu se ajunge la o intelegere privind situatia de distributie prin retele de comunicatii electronice se va notifica CNA la prima sedinta! Grila nu a fost modificata adaugare/eliminare de posturi ci este o problema legata de receptie! In grila este retransmisa mira pe cele doua canale pana cand RCS - RDS va solicita modificarea grilei de programe, abia atunci cele doua MIRE din grila vor fi eliminate! Posibil sau nu RCS - RDS sa introduca ceva in loc insa nu cred ca se va intampla imediat. Sa nu uitam ca RCS - RDS trebuie sa lanseze DIGI Info iar ei ne-au obisnuit sa scoata doua canale bune si sa introduca un post sub brand DIGI. Cine crede ca va urmarii definitv canale bune la 29 de RON pe luna se inseala. tot oadata Romania e in plin proces de tranzitie la DVB-T2 abia dupa aceea RCS - RDS va putea face investitii in echipamente pentru distributie de TV in functie de programele apropbate de CNA pentru distributia pe DVB-T2 atunci vom putea vedea canale gen Discovery dar la preturi mult mari digitalul de 29 RON va deveni incet dar sigur de la 130 de canale (o parte codate) la 50 - 60 cat include acum analogicul care costa 29 RON. Sunt convins ca abonamentul de 25 RON va disparea si vei fi fortat sa alegi unul superior chiar daca nu vrei ca altfel nu vei putea vedea nimic!

Unknown

A aparut mira pe akta analogic in locul lui universal

Anonim

toate canalale din portofoliul DISCOVERY CHANNELsi LIBERTY GLOBAL vor disparea pana la sfarsitul anului din toate retelele de cablu cu exceptia UPC care apartin de LIBERTY GLOBAL

dintre-noutati blog - manChi TV - incerc dulciuri scump vs ieftin taste test review

Că tot au luat canalele de radio... Probabil vor băga DANCE FM și MUSIC FM în loc!

Anonim

Saptamana viitoare , dupa negocieri cele 2 canale tv ori reintra in grila ori vor intra alte 2 canale noi la RCS&RDS !

Anonim

@Anonim 3 ianuarie 2015, 13:12:
Isezi frumos! Cand RCS - RDS a indtrodus 2 canale tv noi dupa eliminare a doua canale? Eu zic sa te documentezi ca esti pe langa. Chiar ce varsta ai? Nu mai mult de 14 ani sigur!

Anonim

TELEKOM TACE CHITIC SI NU FACE NIMIC .DOAR LA BANUTI GANDESTE ACRIT

Danys

A revenit Universal Channel in AKTA Digital Cablu, Diva Universal e la locul ei fara nicio modificari de atunci.

Anonim

Pai normal ca au revenit, a facut AKTA schimbarea receptiei si il preiau cele doua canale de pe Eutelsat acela. Discerneti si voi informatiile corecte si nu va mai luati dupa unii si altii care spun la comentarii ca a eliminat AKTA cele doua canale.

Xulescu

or sa bage amc si universal, diva dispare si-n probe or sa fie motors si extreme sport din martie vor scoate si eurosporturile ca le expira perioada minima contractuala de redistribuire

Anonim

Da, cum sa nu, domnule Xulescu... Sursa ?

Anonim

Contractul cu Eurosport expira abia in decembrie 2015. Nu inteleg de ce posteaza aiurea unii.

Anonim

sa compenseze cu ceva axn hd cinemax hd hbo comedy hd ci

Dinu

Cine crede ca o sa mai fie Eurosport in Digi pana la finalu 2015 se inseala amarnic. Miscarile pe care acum le face AKTA sunt miscari contractuale, iar Digi 100% n-o sa fie de acord cu Eurosport cu taxa marita la abonament pana-n 2015.. Tot ce face parte din "trustu" Discovery si vor sa retransmita aceste programe vor fi nevoite sa mareasca abonamentul trimestrial macar cu 1-2 lei. Asa ca multumitiva cu tabletele lor ca sa vedeti Eurosportul :)) sau Discovery, sau Universal, sau Diva :)). Am citit undeva pe aici ca AMCul este in negocieri cu RCSul, asa ca mai degraba cred ca o sa bage acest program si inca unu cu filme

Xulescu

http://www.capital.ro/zvonuri-de-scoatere-a-eurosport-din-pachetele-tv-dolce-nu-digi-nu-comenteaza-174653.html (sper sa se vada link-ul) . Articol a fost scris in 2012, era valabil pana cel tarziu 2014. Intre RCS si Eurosport nu exista oficial un contract de preluare, exista un contract vechi cu cauza de prelungire la 1 maxim 2 ani, cum perioada a trecut, asteptativa sa va scoata si eurosporturile din grila. la fe; si cu AKTA, n-au avut contract reinnoit cu Eurosport, doar clauza de prelungire, ATAT. Nu stiu cine v-a spus ca s-a parafat contract nou cand aia de la Digi scosesera Discovery iar Eurosportul a fost preluat de cei care au si Discovery. e iIogic sa existe un CONTRACT.... iar in cazul eurosport ca si-n cazul Discovery mare paguba-n ciuperci. Cine vrea sa le vada sa plateasca abonament separat, mi se pare cel mai corect decat 1% sa se uite si 100% sa plateasca "calitatea" acestor programe, sa vedem atunci cati abonati or avea... la fel ca LookTV, toti se bateau ca vor liga1 si cand era sa plateasca aboanment daca au fost 5000 in toata tara :)). la fel si tam-tamul cu universal si diva, daca este sa se plateasca aboanment separat or sa aiba audinta pachetului Filmplus :))

Anonim

Buna ziua va inselati amarnic Eurosport va fi la Digipana in ianuarie 2016,legat de Europa lig si Liga Campionilor este vrajala spusa de Telecom,va aduceti aminte ca si cu liga camp la hambal sa spus la fel ca se vede exclusiv la Dolce,si ati vazut ca se vede si la Digi.In legatura cu Amc este adevarat sunt in discuti,cineva de la Digi mi-a spus ca undeva dupa 20 ianuarie o sa intre ceva canale hd pe Satelit in jur de 6-7 canale

Anonim

Buna seara, stiu ca e off-topic dar am si eu o curiozitate, Protv face reclama la postul Gold ca o sa dea seriale americane si alte reality-show si ele chiar apar si in programul de la recevierul Rds dar inca nu vad sa se fi schimbat ceva la postul tv, adica difuzeaza numai telenovele romanesti si straine

Anonim

Nu au anuntat data, au spus ca din 2015, asta poate insemna si de la primavara, si de la vara, nu ca de la inceputul anului 2015 vor fi toate schimbarile. Se discuta deja aici:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2014/12/acasa-gold-se-orienteaza-catre-seriale.html

Anonim

2 canale neinteresante si cu o cota de piata infima

Anonim

Au reinceput de azi alta runda de negocieri intre RCS&RDS si Universal Networks International din informatiile pe care le am pana in prezent totul a decurs bine si in 2 maxim 3 zile se va semna un nou contract valabil 3 ani.
Asadar in curand cele 2 canale vor reintra in grila DTH si Cablu.

O zi placuta va doresc.

bodo

atata agitatie pentru 2 posturi slabe. Cine vrea sa vada Universal, Diva, AMC, TCM, FilmPlus sa le plateasca la pachet separat. Daca nu sunt impatimit al filmului nu mi se pare corect sa platesc niste programe de filme la care nu ma uit niciodata. La fel si pentru cei care sunt cu sportul, desenele animate, documentare, sport, etc... fiecare sa se uite la ce doreste. Sa se faca un abonament de baza de maxim 15 lei cu programele de baza generaliste si apoi sa plateasca fiecare ce doreste sa vada in pachete separate. Este cel mai corect atat pentru abonati, cat si pentru firmele de cablu cat si producatorii de programe de profil. O sa fie in final pretul abonamentului complet un pic mai scump da' nimeni n-o sa fie "privat" de lipsa unui anumit program iar probleme de genu ... lipsa Discovery, LookTv, Diva, Universal or sa dispara. De asemenea as mai taia din grila programelor analogice, as lasa doar programele generaliste si cine vrea sa vada restu sa treaca pe digital. Mare parte din frecventele unui operator de cablu sunt ocupate de frecventele programelor analogice si nu se poate extinde grila digitala

Anonim

Din informatiile pe care le detin pana la aceasta pra in cateva zile canalele vor revenii pe satelit DTH si cablu la RCS &RDS. Negocierile se pare ca vor fi incheia bine pentru ambele parti. Maine se va analiza primul Draft al contractului si daca este in regula se va semna un nou acord de retrasmitere cu Universal Networks International.

Voi revenii cu o actualizare in cursul zilei de maine.

Anonim

Diva Universal si Universal au seriale foarte bune si foarte (cand spun foarte chiar vreau sa spun foarte) recente. Chiar cateva saptamani (si zile, de exemplu The Librarians/Bibliotecarii) distanta de difuzarea in Statele Unite. In afara de AXN nu cred ca mai face vreun program asa ceva. In rest pe PRO TV dureaza 2-3 ani de la difuzarea unei serii in Statele Unite pana sa difuzeze o serie noua dintr-un serial (Exemplu: Fringe seria 5 ultima a fost difuzata in noiembrie 2014 la aproape 2 ani de la difuzarea in Statele Unite a ultimei serii a serialului care a luat final pe la sfarsitul lunii ianuarie in 2013). De aceea ma uit la Diva Universal si Universal (a auzit cineva de serialul Arrow/Arcasul cumva?-difuzate episoade din seria a 3-a la doar cateva saptamani de la premierea din Statele Unite). Adevarul este ca de abia astept ca RDS sa transmita programele din nou si poate ca cei de la Universal sa introduca un program HD.

Anonim

buna seara eu sunt abonat la rds si as dori o in formati ce canale tv vor in locui Diva si Universal astazi am scanat cu decodorul digital si este tot mira ramasa din noaptea de revelion cred ca cei de la rds nu mai vor sa bage canale in locul lor

Anonim

Cica se negociaza si ar putea sa revina tot astea, deci mai asteptam...

Sandu

s-a lamurit sitiuatia cu aceste 2 progame.... au fost scoase definitiv din digital cablu, la o scanare apar 122 programe :)) ... gata cu negocierile =)), paguba-n ciuperci, cine vrea sa le vada sa plateasca abonament separat, deja sunt destule canale cu filme

Anonim

Sandule nu vorbii ce nu stii, o sa reintre cele 2 canale saptamana asta, cele 2 parti s-au inteles doar trebuie semnate hartiile.

Anonim

m-as bucura daca ar introduce si ceva hd axn hd cinemax hd comedy hd ce parere aveti? specific ca eu am toete pachetele de canale

Anonim

La digi au scos acum mira , in locul canalelor mentionate si este trasmisa o imagina cu fundal negru .

Anonim

Am verificat acum pe DIGI Satelit si e tot mira, sper ca in curand sa le introduca.

Anonim

Deviez putin de la subiect.....imi poate spune si mie ce canal a intrat in locul canalului maynele tv pe satelit la Digi.........ca eu am dat o scanare si tot 112 canale intra mentionez ca am incercat cu aparat hd de la digi

Anonim

Mynele Tv nu era in grila Digi Tv. Deci daca nu a fost, nu are ce canal sa intre in locul lui. Se receptiona gratuit, inclusiv la Focus Sat, prin satelitul Thor 6, dar la Digi Tv nu era in grila. Poate il receptionai FTA, cu receiver vechi de la Digi Tv, cu firmware neactualizat, deci care permitea receptia canalelor necodate. Oricum, a fost scos de tot de pe acest satelit, nu a intrat nimic in locul lui deocamdata.

Anonim

Haideti sa va dau o veste buna.

Acum am vorbit cu cei de la RCS & RDS si m-au asigurat ca pana vineri 09.01.2014 vor reintra canalele Universal Channel si Diva Universal atat pe DTH cat si pe Cablu.
Daca nu, le-am spus sa dea gratis HBO, asta nu lea prea convenit ca varianta, deci vor intra canalele Universal sigur.

Mai aveti un pic de rambare va rog.

Anonim

Anonim cu firmware actualizat pe satelit se receptiona mynele tv ,.... k era pe frecventa focussat dar se vedea si pe digi

Anonim

Mynele Tv era gratuit pe satelit, mai intereseaza-te, nu era special in grila Digi Tv. Poate il adaugasera ei in lista, dar era transmis de ESS si era FTA.

Anonim

Pe DTH din cele 102 canale pe receiverele SD a mai ramas 99 au fost scoase din lista DIVA, UNIVERSAL CHANNEL,si MYNELE TV,se pare ca incepe cu stangul RCS-RDS anul 2015,oare la ce sa mai asteptam ar trebui sa micsoreasca abonamentul mai ales ca de 3 ani tot scot canale periodic .De fiecare data cand a introdus canale noi a scos altele sau trebuie sa faca loc pentru DIGI INFO? Ii dau dreptate colegului de mai sus care spunea ca ar trebui sa dea gratis HBO,SI HBO COMEDY pana cand rezolva problema cu cei de la Universal sau au terminat de tot cu negocierile,asa cum a facut Dolce cu abonatii lor cand au scos Programele PRO DE CE NU POATE ,SI DIGI SA FACA LA FEL,SAU NU VREA ,LE CONVINE SA SCOATA CANALE DUPA CANALE SI NOI SA PLATIM LA FEL CA PANA ACUM ABONAMENTELE ?NICI ASTA NU MERGE PANA LA NESFARSIT.

Anonim

Eu tot nu inteleg de ce nu va mutati la altii daca nu va convine ? Ce atata lamentare, ca nu suntem copii...

Anonim

ce tot aburiti lumea cu canalele diva si universal rcs a negociat la sange cu ei dar au cerut 2 euro pe cap de abonat normal rds nu a acceptat asa a fost si cu discovery asa ca in curand la in loc la cele doua canale vor intra cool tv hd , film+ hd si rtl klub 2 hd astea sunt surse care sunt suta la suta reale daca nu credeti sunati la departamentul tehnic sau vreun coleg care lucra la rds in schimb eurosport este inca pusa cu semnul intrebari

Anonim

Nici tu nu stii nimic. Eu am auzit ca introduc cateva canale de filme Sky. Stiu din surse care sunt suta la suta reale, ( virgula ) daca nu credeti, ( virgula ) sunati la departamentul tehnic sau vreun coleg care lucra la rds

Anonim

Cele 3 canale nu intra nici pe Digi RO nici pe Digi HU, ele au intrat doar la Telekom HU incepand de azi. :)

Anonim

domnu virgula eu cred ca tu lucri la rds si sti toate (te a rds -es nel dolgozol) cand am zis de programele hd nu am mintit si de maine poimane intra in grila la digu hu care este patronata de TESZARI : http://digi.hu/hirek...ornakiosztasban Au iesit: Universal, Super RTL, RTL II DE, France 24, 3Sat, Vox. Maine intra: Film+ HD, Cool TV HD, RTLII HD. De pe analogic ies: Viasat Nature si Fix TV. cateva zile si vor intra si in grila digi ro (ERTETED) AI INTELES asa ca nu mai aburi si tu oameni

Anonim

da care intelege maghiara are dreptate anonim 1

http://digi.hu/hirek/valtozasok-csatornakiosztasban

Anonim

Unde ai mentionat tu in comentariul anonim de pe 6 ianuarie 2015, ora 20:15, ca te refereai la Digi Tv Ungaria ? Ba chiar ai mai si recomandat sa "sunam" la Relatii clienti. Unde vroiai sa sun, la relatii clienti Ungaria ? Si nu, nu lucrez la RCS, că daca as fi lucrat, atunci as fi avut informatii, nu as fi inventat ca tine informatii, te citez: "diva si universal rcs a negociat la sange cu ei dar au cerut 2 euro pe cap de abonat". Nu mai dezinforma lumea si nu mai polua discutiile cu inventii din lipsa de ocupatie, ca poate mai sunt si unii creduli.

ANGHEL

eu deja incep sa cred ca vor baga si programele Discovery :)) =)) "cine nu spune o poveste nu primeste nimic" .. suntem oameni seriosi :)) .. duceti-va cu plugusoru pe la sediu poate va baga programele alea si daca spuneti si sorcova poate va baga si variantele HD :))

Anonim

mai bine ar baga cinemax hd axn hd hbo comedy hd ci history 2 si am fi multumiti premier ligue pe digi sport 1 2 3

ANGHEL

deja pe digi ungaria au bagat s-au vor baga canalele filmbox, incep sa cred ca pana la sfarsitul saptamanii programele universal si diva SIGUR vor reapare in grila de programe, TRATATIVELE PENTRU REINTRODUCEREA ACEST PROGRAME SUNT INTENSE =)) la fel ca cele cu discovery si-n viitor Eurosport :))

Anonim

Se negociaza pentru Ungaria http://hdsatelit.blogspot.ro/2015/01/spi-in-discutii-cu-rcs-rds-pentru.html dar e posibil sa intre si la noi. Din pacate sunt destul de slabe.
@Anonim 6 ianuarie 2015, 23:12 are dreptate: au iesit o gramada de canale dar numai in Ungaria si au intrat 3 posturi HD. Ce se va intampla cu grila din Romania inca nu se stie. Canalele Discovery nu intra 100% deci nu mai postati aiurea.

Anonim

Deocamdata sunt simple zvonuri despre introducerea canalelor Filmbox inca nu e sigur 100% ,cat despre Diva,si Universal de unde pana unde acele zvonuri ca vor intra in cateva zile?

Anonim

Am vorbit direct la RCS&RDS cu persoane influente de acolo si m-au aigurat ca fac tot posibiliul ca pana la sfarsitul saptamanii sa reintroduca canalele Universal si Diva.

Sursele mele sunt 100% veridice de asta va pot asigura. Sunt la curent cu situatia.

ANGHEL

Am vorbit cu 2 martieni care se plimbau ieri pe luna, unu a facut lumina aia pe cer aseara in Bucuresti; apoi s-au gasit si cu Tzesari care se prapadea de ras de ideile voastre si intradevar mi-au confirmat "pana la sfarsitul saptamanii SIGUR nu vor fi in grila". Surse mai verifice decat ale mele SIGUR nu gasiti :))

Anonim

astazi am sunat la RCS-RDS si se negociaza sa reintroduca cele doua canale,dar nu se stie daca o sa fie o intelegere si numai daca nu se ajunge la un acord intre cele doua parti se vor gandii la introducerea altor canale.E vorba de DTH

Anonim

Aceste canale (Universal si Diva) nu vor mai fi in grila RCS-RDS. Cei de la relatii clienti au confirmat faptul ca le scot si ca negocierile s-au incheiat.

Anonim

Da este adevarat RUSINE RCS-RDS, sa vedem ce urmeaza.....

Anonim

oare si acum au zis ca acele canale aveau audienta 1% cum a fost pe atunci cand au scos Discovery,ce scuza au mai inventat acum?

Anonim

Ce scuza s inventeze, nu au inventat nimic, ca nu a dat RCS niciun comunicat. Daca citeai cu atentie, comunicatul e dat de Universal si DIva. Repet, ce va lamentati atat? Nu va convine, mutati-va la alt operator, ce atata lamentare. Sa va e greu, sunteti comozi ?

Anonim

Daca Dvs considerati asta ca fiind o solutie acceptabila, ori de cate ori se scoate vreun canal pe care il urmariti din grila, este optiunea Dvs. Eu nu consider schimbarea operatorului ca fiind o solutie. Sa gaseasca RCS o solutie, nu noi care platim facturile lor.

Anonim

Se poate schimba titlul articolului la Digi a fost scos Diva si Universal .

Anonim

Bineinteles ca mutarea la alt operator este o solutie si cea mai potrivită. Nu va mai lamentati, mutati-va, eu asa fac. Altfel ramaneti prinsi la un operator, desi nu sunteti multumiti de serviciile lui si stiti altul mai bun si care per total v-ar convini mai mult. Fenomenul se numeste CAPTIVITATE LA OPERATOR si operatorii exploateaza aceasta comoditate a abonatilor. Eu am schimbat 3 furnizori pana acum, acumm fiind abonat la RCS. Cum nu ma intereseaza deloc canalele pe care nu le au sau pe care le-au scos, ci in special internetul, eu raman deocamdata la ei. Cand le-o merge prost internetul, plec la altii. E simplu. Nu ma lamentez pe forumuri, nu as rezolva nimic.

Anonim

Eu nu ma lamentez, am facut un simplu comentariu la o chestiune care nu mi se pare normala. Poate Dumneavoastra va convine sa tot schimbati operatorii de cablu. Dar poate la alti clienti nu le convine sa schimbe operatorii ca pe sosete, pentru ca aceste companii schimba programele cum le vine lor. Poate vor si acesti clienti o oarecare stabilitate, sa aiba un operator pe care sa conteze. Nu sa piarda timpul cu debransare/rebransare si asa mai departe.

Este prea mult sa ceara aceasta stabilitate? Eu zic ca nu. Suntem totusi in Uniunea Europeana, nu in Lumea A Treia.

Spuneti-mi si mie, de curiozitate, cat dureaza din momentul in care ii comunicati operatorului curent ca va debransati si pana in momentul in care va bransati la operatorul nou?

Anonim

Intotdeauna intai m-am conectat la operatorul nou si apoi am renuntat la celalat, cand noul operator era functional complet. Ma rog, fiecare cu optiunile lui. Bafta !

Anonim

Este o varianta de abordat. Pacat ca operatorii nostri nu-si dau seama ca ar avea mai mult de castigat daca si-ar face treaba cum trebuie.

In fine ... Asta e Romania.

Numai bine.

Anonim

Offf universal chanellll voi chiar credeti ca vir mai fi canale in loc la aceste doua posturi scoase? Visati fratilor !!da va fi rtl klub2 hd ,film plus hd si cool tv hd incepand din februarie daca intra film box si amc se vor mari abonamentele si acest lucru nu vrea rds ul

Bodo

Strategia de marketing a celor de la RCS&RDS este una logica si corecta... atata timp cat n-ai audienta sau audienta ta este de 1-2% sa n-ai pretentii sa maresti tarifele sau sa schimbam ceva in pretul grilei de programe. erau niste posturi slabe cu niste filme de slabe si a caror audienta tot ... slaba. cine vrea sa vada programe slabe sa plateasca abonament separat cu pachet separat de programe. Trebuie sa ai tupeu mare ca post TV sa stii ca ai audienta 1-2% si sa ceri unei ditamai companii sa reinnoiesti contractul in loc sa-l prelungesti pe cel existent. Nu este corect ca 1-2% sa se uite la aceste posturi si 100% sa plateasca aceste posturi in felu acesta tie ca post tv sa-ti asigure "supravietuirea". Daca nu intram des pe acest site habar n-aveam ca exista aberatiile alea 2 de programe in grila de cablu. La fel faceau si cei de la Discovery... dadeau 10 minute de documentare si-ti bagau 5 minute de reclama de ajungeau sa te uiti mai mult la reclame decat la documentare si mai aveau si tupeul sa mareasca iar pretul de retransmisie al programelor lor. Cand li s-a propus "pachet separat" au inceput cu "gargara" si "petitii online" pana i-a potoliit justitia cu ambele de au pierdut procesele... se invatasera cei de la Discovery (ca si cei de la Diva si Universal) cu pomana, credeau ca daca sunt posturi americane toti tac din gura si le accepta lor pretul ridicat si calitatea scazuta a programelor
Daca nu aveam in Romania firme ca RCS^RDS sau Cosmote ajungeam sa platim ca "fraierii" preturi enorme pe telefonie, internet, cablutv de la "binevoitorii" UPC, Orange sau Vodafone... noroc cu astia 2 ca au venit cu oferte care au spart piata si le-a taiat avantul sa ceara bani multi la oameni.

DOREL DIN VARFU' DEAULUI

Abia acum am inteles cauza insomniilor mele, nu mai prindeam programele Diva si Universal :))

Anonim

Hd Satelit ai gresit data 09.01.2014 ? nu 2015

HD Satelit România

Am modificat data la update-uri, mulţumesc. Puterea obişnuinţei.. :)

Anonim

Bodo, alte canale care probabil au audienta si mai mica inca rezista. Sa vedem ce se intampla cand cer si aia marire de 'salariu'. :)

As fi preferat Discovery si Universal in loc o duzina de Digi locale. Macar aveam ceva de vazut seara.

Anonim

Acum 2 ani au scos din grila toata suita Discovery. Acum Diva si Universal. In schimb au in grila nu mai putin de 24 de canale Digi(aici sunt si cele hd). Deci daca le scadem pe acestea 24 si cele maghiare, lautaresti si manele mai ramanem fix cu VAX. La telefon cand ceri lamuriri ti se raspunde in 2 peri ca in contract este stipulat doar un numar de canale si ca ele sunt vizibile in grila(probabil ca daca as fi fost fata in fata cu cel de la relatii cu clientii m-ar fi palmuit ca am avut tupeul sa intreb despre cele 2 canale). Asa ca nu ar fi o mare mirare ca intr-un timp x sa gasim doar posturi unguresti, poloneze si multe digi-uri in grila, pe principiul numarului de posturi.

dan

Daca acele posturi unguresti, poloneze si multe digi-uri au audienta mai mare de 1-2 % cat au Discovery, Diva si Universal, au emisiuni bune si de calitate, cu reclama putina intre ele si sa zicem, ar mai fi si subtitrate in romana, te-ar deranja limba acelor programe sau sigla (digi) ca in banii care-i dai pe abonamentul la cablu sa vezi "calitate"/ Eu sunt abonat la Telekom, am fost la cineva care are RCS, stateam de vorba si a dat intampator pe un program deal lor Worls... culmea... am ramas surprins sa vad ceva de calitate si fara reclame... cand imi expira contractul ma bag la ei... nu ma intereseaza cine sau cum se numeste programul, al cui este... nu ma intereseaza denumirea lui pompoasa.... daca-mi ofera calitate in bani putini, fara reclame multe au un 0,0000000001% audienta din partea mea... pana atunci restul programelor sa ramana cu audienta lor care miroase de la 10 metrii a "teapa"

Anonim

chai astazi am fost ca am achitat abonamentul catv la rds ( in prezent am contractul expirat) si am intrebat de o doamna sefa de acol despre canalele universal si diva ( am vrut sa renut la catv dar mi-au promis ca vor fi canale noi si am ramas ca peste o saptamana renunt la serviciile rds) si mi sa spus ca cel tarziu luni 17 01 2015 vor intra inapoi canale respective plus pana la sfaritul luni pachetul de filme filmbox si cateva canale unguresti in format hd

Anonim

luni e 19 01 2015 chiar credeti ca mai intra diva si universal asteaptati mult si bine doamna spune doar ce spun sefii sa zica si daca dati telefon la relatii cu clienti la fel zic doar nu va asteptati sa va zica in fata domnilor nu vor mai fi in grila acele canale,altfel ar pleca din clienti,si cand au scos alte canale si dupa un an inca spuneau ca sunt in negocieri cand colo negocierile au durat doar cateva zile....

Anonim

Ce canale erau astea? Eu am rcs si nu am dat niciodata pe ele, poate din greseala. Erau super misto de plangeti atat de tare dupa ele sau erau asa si asa ? Ca eu cand am dat erau numai filme slabe

Anonim

DIVA a fost reintrodus.

Anonim

Cum sa nu, a fost reintrodus, dar nu la Digi Tv. :-)))))) In ce grupa esti la gradiniţa ?

Anonim

ai dat macar o scanare inainte sa vorbesti?
asa ca nu stiu cine o fi la gradinita...

Anonim

Da, am dat, nu e nici o DIVA la Digi Tv. Poate ar trebui sa te exprimi mai clar unde a intrat, in ce localitati si prin ce sistem de transmisie. Eu am Digi Tv satelit RCS si nu este.

Anonim

a intrat diva in grila rcs pe cablu digital si analog, cel putin in Bucuresti

Marius

Da, a intrat acum si pe satelit .Ai avut dreptate, scuze de exrpimarea cu gradinita, era unul de comenta pe aici cu informatii false, am crezut ca esti acela. Scuze inca o data. Cred ca ar trebui sa comentam cu nume, ca asta cu anonim ne inducem in eroare privind identitatea comentatorului.

robert

Nu-i problema, am inteles si era mai bine daca nu postam ca anonim.

Anonim

si cu universal cum ramane cand reintroduc ?

Anonim

E posibil sa reintroduca si Universal Channel, nu cred ca au resemnat contractul doar pe jumatate.

Anonim

nu mai receptionez DigiSport1 HD, DigiSport2 HD si ProTV HD prin satelit. Apare ecran negru cu informatia "Lipsa semnal". Celelalte programe funtioneaza. Nu am gasit nicio informative cum ca aceste programe au fost scoase din grila. Se mai confrunta cineva cu aceeasi problema? Multumesc.

Anonim

E de la tine, la mine merg perfect.

Unknown

Si Universal Channel cand intra din nou in grila???

Satelitonline

Suntem deja în februarie și nimic momentan... Nici o speranța pentru abonații acestei platforme de televiziune

Anonim

Oricum, Universal Channel cred ca se inchide in mai 2015, ramane doar Diva, de aceea nu il mai reintroduc.

Anonim

ce sa mai aude de universal chanel la ceilalti cablisti mai e

Anonim

Faceti update ca Universal Channel se retrage din Romania,din 1 mai [adevarat]

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile