joi, 12 februarie 2015

„Better Call Saul”, prequel al serialului „Breaking Bad”, în premieră la AMC România

"Creat de Vince Gilligan și Peter Gould, Mark Johnson de la Gran Via și Melissa Bernstein ca producători executivi și produs de Sony Pictures Television, “BETTER CALL SAUL”, cea mai mare premiera a unui serial din istoria televiziunii orin cablu din SUA, vine in curand siin Romania. AMC Europa Centrala si de Est va difuza in premiera serialul cu debutul joi, 26 februarie 2015, de la ora 23:00", anunță televiziunea într-un comunicat remis HD Satelit.

AMC din Europa Centrală și de Est a anunţat astăzi premiera noului serial dramatic "Better Call Saul" în aceeaşi lună cu premiera din SUA. Este un prolog al multi-premiatului serial "Breaking Bad", "Saul" va debuta joi, 26 februarie de la ora 23:00 în România, Ungaria, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Serbia, Slovenia, Croaţia, Muntenegru, Bosnia-Herţegovina. Serialul de 10 episoade, va continua apoi să se difuzeze în fiecare joi de la ora 23:00 pe AMC. AMC va difuza serialul în limba originală, cu subtitrare localizată.

De la creatorul "Breaking Bad", Vince Gilligan și scenaristul "Breaking Bad" Peter Gould, "Better Call Saul" se concentrează pe evoluția personajului extrem de popular din "Breaking Bad", Saul Goodman, interpretat de Bob Odenkirk, înainte de a deveni avocatul lui Walter White. Acest serial îi are ca producători executivi pe Gilligan, Gould, Mark Johnson ("“Breaking Bad”, Diner, Rain Man) și Melissa Bernstein (“Breaking Bad”, “Rectify”, “Halt and Catch Fire”).

Alături de Odenkirk joacă actori care se vor regăsi pe tot parcursul serialului, Jonathan Banks (“Breaking Bad,” Wiseguy) în rolul lui Mike Erhmantraut, Michael McKean (This is Spinal Tap) în rolul lui Chuck McGill, Rhea Seehorn (“Franklin & Bash”, “House of Lies”) în rolul Kim Wexler, Patrick Fabian (“Big Love”, “Grey’s Anatomy”) interpretându-l pe Howard Hamlin şi Michael Mando (“Orphan Black”, “The Killing”) în rolul lui Nacho Varga - personaje ce vor reprezenta atât partea legitimă cât și cea nelegitimă a legii.

Acțiunea din "Better Call Saul" se petrece cu șase ani înainte ca Saul Goodman să-l întâlnească pe Walter White. Când facem cunoștință cu el, omul care va deveni Saul Goodman este cunoscut sub numele de Jimmy Mcgill, un avocat mediocru aflat în căutarea destinului și încercând să pună lucrurile cap la cap. Lucrând alături și deseori împortiva lui Jimmy, "organizatorul" Mike Erhmantraut este un personaj îndrăgit, cunoscut prima dată în "Breaking Bad". Serialul va urmări transformarea lui Jimmy în omul care pune cuvântul “criminal” în sintagma "avocat criminalist".


Despre AMC Networks International – Central Europe :

AMC Networks International - Central Europe, o unitate de operare a AMC Networks International, este o companie lider internațional în domeniul audiovizualului și distribuției de posturi de televiziune tematice, cu accent pe piața din Europa Centrală și de Est. Portofoliul actual al AMCNI – Central Europe include 12 branduri de televiziune din 4 genuri - sport: Sport1, Sport2, SportM; copii: Minimax, Megamax; infotainment: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home; filme: AMC, Sundance Channel, Film Mania, Film Café. Televiziunile sunt programate pentru publicul, limbile și piețele locale și sunt disponibile pe numeroase platforme, inclusiv HD, on demand și dispozitive mobile.

AMC Networks International, divizia globală a AMC Networks, oferă programe de divertisment apreciate care ajung la abonații din peste 140 de țări și teritorii, inclusiv în Africa, Asia, Europa și America Latină. AMCNI conţine branduri globale, Sundance Channel și AMC, precum și posturi populare, recunoscute la nivel local, din diferite genuri. Pentru mai multe informații, vizitați:www.amcnetworks.com/amcni.

În România, serviciile de Marketing şi distribuţie pentru AMC Networks sunt efectuate de Tematic Cable SRL.


2 comentarii despre subiectul „ „Better Call Saul”, prequel al serialului „Breaking Bad”, în premieră la AMC România”:
Anonim

...mda... si RDS e tot in negocieri cu AMC ...

Anonim

am vazut primele doua episoade, bun serialul.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile