joi, 19 februarie 2015

Orange Tv avea 157.000 de abonaţi la finalul anului 2014

La finalul anului trecut, Orange Tv avea 157.000 de abonaţi, în timp ce aplicaţia Orange TV Go a fost descărcată de peste 1,1 milioane de ori de la lansare până la finalul lui 2014.

"În 2014 a devenit tot mai evident că digitalizarea face parte din viaţa românilor. Aceasta este direcţia în care am investit în ultimii ani, asigurând o reţea performantă şi stabilă. Serviciul Orange TV a avut o creştere semnificativă, dovadă a faptului că românii încep să privească altfel la televizor", a declarat într-un comunicat Jean-François Fallacher, CEO Orange România, citat de Mediafax.

Orange Tv emite prin satelitul Astra 5B de la pozitia orbitala 31,5 grade Est si este, la data publicarii acestui articol, DTH-ul romanesc cu cel mai mare număr de canale HD.


33 de comentarii despre subiectul „Orange Tv avea 157.000 de abonaţi la finalul anului 2014”:
Anonim

Bine spus ,,avea,, ca din vara sar putea sa le plece din abonati o data cu implementarea DVB-T2

DTH Fan

Acolo scrie ca avea, pentru ca a trecut 31 decembrie 2014, acum e altul numarul de abonati al Orange DTH, poate mai mic, poate mai mare.

Iar cei care vor sa plece ca se introduc cele cateva canale pe DVB-T2 de la vara sau toamna, vor pleca de la toti, si de la RCS, si de la UPC, si de la Telekom, nu doar de la Orange. Desi nu cred ca introducerea DVB-T2 va afecta, cel putin in primul an, vreun operator si oricum nu va afecta mai mult de 1-2 % per total. Cine crezi ca renunta la 60 -130 de canale de pe cablu sau satelit pentru cateva canale gratuite pe DVB-T2, in special cele ale TVR ? :)))

Anonim

Corect spus DTH Fan.In plus as adauga ca achizitia echipamnetului de receptie pentru DVBT nu este la indemana oricui.Se va plati abonament si la DVBT !Deci pana la urma pretul conteaza.La fel ca la DVBT sunt programe FTA lipsite de importanta la fiecare operator.
Numarul de abonati Orange creste de la zi la zi !Spun asta pentru ca lucrez pentru ei inca de la lansare.Bravo lor,au stiut sa atraga clientii de la alti operatori.In plus au service nu vorbe !

Anonim

daca nu sunteti pe teren in fiecare zi nu aveti de unde stii,am fost asaltat de foarte multi oameni care vor DVB-T2 GRATIS si sa va mai spun ceva, ca degeaba au 100 canale tv ca tot la 3-4 canale se uita iar restul nici nu stiu cum apar.De aceia sa intirziat fff mult cu tv digital terestru findica le e frica ca le pleca abonatii Apropo cu Oranjeul multi il scot de la instalare ca vine factura mare stiu fapte concrete .Astept cu mare interes DVB-T2 si sa montez asa ceva sa le explic si sa le arat oamenilor sa aleaga ce e GRATIS pentru programele acelea 3-4 care le vizioneaza

Anonim

Televiziunea de la Orange nusi merita bani pentru ca nu au programe bune sunt cam slabute degeaba au canale multe in format HD daca au programe slabe. Daca nici pina in momentul de fata nu au introdus HBourile si Cinemamuxurile ce sa mai zic atunci de restul canalelor sunt prea multe internationale si multe canale de moda si in plus nu merge nici canalul Mynele Tv.

DTH Fan

Ehh, lasa ca vor prinde "HBourile si Cinemamuxurile" acei "foarte multi oameni care vor DVB-T2 GRATIS".

Sa le spui că "HBourile si Cinemamuxurile" vor fi pe DVB-T2 si gratis.

Tu nu intelegi ca daca e sa plece abonatii, din cauza introducerii televiziunii digitale terestre DVB-T2, pleaca de la toti operatorii, adica si de la RCS, si de la TELEKOM, si de la FOCUS SAT, si de la DIGI TV, si de la AKTA, nu doar de la Orange ?

Apropo, tu pentru care concurent a lui Orange montezi antene ? Ca inteleg ca esti "pe teren in fiecare zi" si te ocupi de montat antene, probabil de satelit, desi lumea ar vrea antene DVB-T2...

Anonim

Exact... dacă nici măcar Mynele nu merge la Orange e clar... falimentul îi mănâncă :) Cât despre DVB-T2 nu vă puneţi mari speranţe că va fi un mare fâssss, în afară de canalele TVR şi cele ce le aveţi deja terestru analogic nu va fi nimic necodat (şi nici codat nu va fi mare lucru). La licitaţiile pentru frecvenţe s-au prezentat doar vreo 3 canale locale din câteva colţuri de ţară.

Anonim

da,am montat antene de la aproate toti ,si abonamentul e scump pentru uni care se uita la 3-4 programe tv, gen Realitatea tvr 1,2,3 , protv,antena 1 ,canal d,in momentul de fata nu mai montez nimik decit le bag net si pe viitor si DVB-T2.E corect, oameni care vor DVB-T2 va veni de peste tot.In al doilea rind se chinuie cu anumite DTH-uri care nu au optiunea de a muta programele favorite cit mai acesibil.Si in al treilea rind sunt ff putini care vor HBO-Cinemax ,le vor cei cu bani, dar poate se va face un pachet cu programe criptate pe viitor

Anonim

Da amice, dar nu toata țara e super saraca, afla ca mai sunt 2-3 milioane de romani care au bani suficienti si doresc altceva. Pe aceia ii vizeaza Orange, nu pe cei care nu au dupa ce bea apa si se multumesc cu 3-4 canale gratuite alte TVR.

Desi imi pare rau pentru acei saraci, acesti extrem de saraci sunt maxim 5% din romani si probabil in anumite zone geografice, vreo 20% din romani.

Dar nu e in toata tara la fel si nu pe acesti saraci ii vizeaza Orange. Fac pariu ca nici nu s-au abonat din aceste categorii la Orange. Deci, nefiind abonati, nici nu aveau cum sa plece de la Orange, ca nu au fost niciodata abonati. Nu si-ar fi permis si probabil, nici nu aveau televizor HD ca sa fie interesati de serviciile Orange.

Anonim

cum se vede HD la Orange asa se vede si DVB-T2

Anonim

las ca montez eu DVB-T2 si mai scot din DTH-uri ca prea sa inmultit

Anonim

Si DVB-T -ul asta e moka? Orange e bun, dar nu e pentru toata lumea.

Anonim

Puteti face o cerere sa vedeti toti curiosii HBO si Cinemax degeaba la aia cu semnalul terestru. Eventual sa va dea si ceva bani ca le vizionati!

Anonim

Sunt cam "impertinenti" astia de la Orange cu atatea canale HD! :) Eu zic ca nu e bine ca sunt asa si ca se vad foarte bine si cele SD, ci trebuiau sa le transmita alb-negru. Mai vine cate un nene si ne spune ca sunt scumpi, dar ei nu stiu ca sunt cei mai ieftini. Adica sunt singurii care au 7 luni gratuit, au tv (pachet world hd) + net (75 Gb) pentru rural la 14 euro. Care sunt mai ieftini? Digi, Telekom (ce sunt in cadere libera pe toata linia), Freesat, Focussat? Mai cititi si voi inainte sa comentati !

Anonim

Anonim 09.03: Merci pentru incercarea de a promova oferta orange, am si eu cateva observatii.
1. Sapte luni gratuit doar pe pachetul tv (nu si cel asociat cu net). Gratuitate doar la valoarea pachetului, nu si la chiria decodor care inseamna 2.5 euro..
2. Pachetul cu net ofera 50 GB, la viteze 3G sau mai slab, depinde de zona si nu poate fi contractat de cei de la orase. Deci iei un pachet de 69 lei care ofera pe partea de tv si cea de net lipsuri fata de concurenti. La digi platesti mai putin dar au o grila mai buna La oras platesc 29+25 lei pentru o gramada de canale tv, multe hd si net nelimitat ca trafic, cu viteza de 100Mbps. As fi curios cum ii convingi pe cei care au o oferta ca aceasta sa treaca la orange tv.
In majoritatea satelor din Ardeal exista cablu tv local, la 20 lei, plus net tot la 20.
Principala problema a Orange tv este ca nu au un concept bine pus la punct. Sunt mai scumpi decat restul,argumenteaza ca au calitate mai buna a imaginii nu ofera acele canale premium care ar fi cautati de acei clienti care sunt dispusi sa dea un ban in plus pentru calitate. Tot ei sunt cei care au mai multe tv-uri in casa. Nu e ok sa-i pui sa plateasca in plus pentru fiecare tv.
Daca lucrezi la orange (am impresia ca da) stii ca exista o reducere de pret substantiala pentru angajati daca isi fac contract orangetv. Cu toate acestea marea majoritate nu isi fac contract. Oare de ce?

Anonim

@ Anonim:"daca nu sunteti pe teren in fiecare zi nu aveti de unde stii,am fost asaltat de foarte multi oameni care vor DVB-T2 GRATIS si sa va mai spun ceva, ca degeaba au 100 canale tv ca tot la 3-4 canale se uita iar restul nici nu stiu cum apar......Astept cu mare interes DVB-T2 si sa montez asa ceva sa le explic si sa le arat oamenilor sa aleaga ce e GRATIS pentru programele acelea 3-4 care le vizioneaza"
Cand aud asemenea prostii imi delectez toata ziua.
Mai prietene,bag de seama ca montezi niscaiva DTH.Cati bani o sa le iei la oamenii aia care te "asalteaza" ca sa le montezi un sistem DVBT?
Cati bani o sa le iei daca dupa 3-4 luni se strica ceva(se misca antena,se arde sursa in receptor,sau se defecteaza telecomanda ?O sa ai stocuri de stb -uri,telecomenzi sa poti merge la poarta clientului sa le inlocuiesti pe garantie gratis ?
Numai prostii nu se vor gandi la costuri !Cu banii care ii vor plati clientii la instalarea DVBT si mentenanta,achita facturile la DTH pe un an-doi !
In plus cele cateva programe terestre sunt lipsite de interes.Cu siguranta o sa se prinda antena ,protv,etc.etc.
Orange tv are cea mai buna calitate la imagine.Programele SD sunt transmise la 30.000 kilosimboluri pe secunda.Aratati-mi alt provider ce transmite la fel !
Cele 2-3 milioane de romani bogati(cum zice unul mai sus)isi permit cele mai mari pachete de programe,cele mai bune servicii in pachete(tv internet telefonie) si se vor urina pe DVBT !
Da Orange tv are cele mai mici costuri la ora actuala.
Daca aduni exlcusiv lunile platite la contractul de 24 luni(adica 17 luni X Abonament lunar /24 luni de contract) va iesi cel mai mic cost de pe piata.
Sa va fac eu socoteala daca pe acei ce zic ca este scump nu ii duce mintea:
17 luni efectiv platite X (5 euro abonament +2,5 euro chiria pe stb) impartit la 24 luni contractuale =5,3125 euro lunar adica vreo 23,375 RON !Pe deasupra exista mentenanta gratuita.Se arde stb se schimba,se defecteaza telecomanda,lnb etc.,etc. se inlocuiesc GRATIS !
Sa-mi demonstreze un guraliv ce va pacali lumea cu DVBT-ul daca exista costuri mai mici la vreun operator ?

Anonim

Ai exagerat mult cu "Programele SD sunt transmise la 30.000 kilosimboluri pe secunda" :))))))))))))) Dar ai exagerat mult de tot, de vreo 10 ori :))) .. Daca nu te pricepi la tehnica, mai bine incerca sa te abtii , ca iti strici tot comentariul. Un transponder intreg folosit de Orange are SR 30000, dar pe el sunt transmise 10-15 canale inclusiv HD, asa ca fa socoteala sa vezi daca rezulta 30000 pentru fiecare canal :))) Asta ar insemna ca un singur transponder sa aiba banda 300.000 - 450.000 :))) Nu exista astfel de transpondere pe niciun satelit pentru televiziune, mai mult de 80-90 MB banda nu au, la SR de maxim 45000, pe unii sateliti.

Anonim

@Anonim 20 februarie 2015, 10:14:
Postul Mynele TV a fost cumparat de cei de la Prima TV adica Cristi Burci.
Emisia s-a intrerupt de la 01.01.2015.
Suntem la sfarsitul lunii februarie.De unde sa mai vedeti mynele ?

Anonim

Intre 1500 si 4000 e banda pe fiecare canal SD la Orange, nu e 30000:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2014/02/care-dth-romanesc-ofera-o-calitate-mai.html

Niciun provider din Europa nu transmite un singur canal SD la 30000.

Anonim

@Anonim 22 februarie 2015, 12:55:
Am o corectie la calculul facut de tine. Gratuitatea de 7 luni se refera doar la pretul pachetului nu si la chiria decodor. deci acei 2.5 euro se platesc 24 luni. Astfel formula de calcul este: (24 luni x 2.5 euro)+(17 luni x 5 euro la pachetul cel mai mic) = 6.04 euro/ luna, cca 27 lei, pentru 1 singur TV! (ca daca vrei pe mai multe mai platesti inca 11 lei/ TV!!
Oferta a fost calculata pentru pachetul cel mai mic, 37 canale.(6 tvr-uri, plus protv si antene). Oferta nu include nici un canal de sport care sa arate campionate de fotbal si/sau formula 1. (acestea fiind cele mai urmarite de cei care se uita la sport), nici macar Eurosporturile. Daca vrei sport poti avea liga 1 pe look, desigur in pachet separat pentru 1 euro.

Sa vedem ce da digi (pe satelit, ca pe cablu n-ai ce sa compari, fiind net superior).
24 lei pachet de baza, incluzand 65 de canale, printre care si de film (cu posibilitate de extindere cu pachete fil HBO cinemax), si de sport (mai toate eveninemntele sportive din Europa, toate campionatele de fotbal, ciclism, ski etc. sunt accesibile, fara a mai plati ceva in plus.
Pentru 29 lei ai 82! de canale, printre care vreo 17 canale unguresti. La orangetv sunt vro 6, nici macar cele mai vizionate, pentru 7 lei in plus.

Eu inteleg ca este un serviciu in care Orange a investit, investitie care trebuie cumva recuperata, dar nu este de ajuns daca se tot insista pe idei de "cel mai ieftin" cand acest lucru nu este adevarat. Nu pe ideea de "impachetare" trebuie lucrat, astfel incat sa sune bine oferta, ci pe luarea in calcul a feedbackurilor pietei si adaptarea ofertei. Nu vad de ce majoritatea oamenilor ar schimba providerul pentru o oferta care desi poate similara la pret cu ce au acum, are mari neajunsuri la calitatea (nu tehnica) programelor.

Anonim

Orange a instalat gratis la multi, sa vedem vara, cati vor plati abonamentul?

Anonim

vai mama lor,stiu oameni care de la prima factura au remuntat leau venit mult de platit

Anonim

Imi place cum oamenii cer DVB-T2 gratis :))) Oamenii habar nu au ce inseamna DVB-T2 ... Habar nu au ce inseamna in general DVB ... Ei vor sa primeasca programele si gata. In sistemul DVB-T2, in Romania, la cate multiplexuri se va da licenta, o sa avem 1-2 multiplex gratis si 2-3 multiplexuri cu plata, insa de la canale HD spunem papa, pentru ca pe o frecventa DVB-T2 vor intra cca 10-12 canale SD sau 2-3 canale HD, si la numarul limitat de multiplexuri sunt sigur ca o sa avem in HD maxim Pro TV si TVR si cu asta basta. Sa nu-mi spuneti ca cine s-a abonat pentru HD la Orange va pleca la DVB-T2. Da, exista o categorie de abonati pentru cei 7 luni de gratuitati insa si acestea sunt legate la contract pentru 2 ani, iar contractele au inceput undeva din toamna anului trecut, deci mai au inca un an si jumatate de abonament.

Iar cum am spus: cultura tehnica a romanului, mai ales la sate este una foarte scazuta. Nu cred pentru nicio secunda ca "multi cer DVB-T2 gratis" pana cand habar nu au ce inseamna acest lucru. Maxim tu esti cel care face reclama ca ce fain va fi ca vor fi canale gratis pe DVB-T2, si tot tu o sa ai probleme pentru ca ai promis gratis, si romanului le place sa aiba 100 de canale chiar daca nu se uita la 90 dintre aceste canale, si promisiunea ta va valora 0 in momentul in care instalezi un receptor DVB-T2 cu 6 canale gratis si inca 20 cu plata ...

Sunt de acord cu cine a spus ca Orange are criza de identitate: fac reclama la calitate si oferta HD insa nu sunt dispusi sa introduca pachetul HBO desi tinta lor este tocmai publicul care este dispus sa plateasca pentru calitate si canale premium.

Anonim

@Anonim 22 februarie 2015, 13:12:La cei ce transmit cu 12.500 Kss/s si au 25 de programe pe un TP la cat sa impartim ?

Anonim

Anonim de mai sus, aceasta este o intrebare retorica, malitioasa, dar si o situatie inexistenta. Da-mi exemplu de o frecventa pe un satelit cu 12500 pe secunda - asta ar insemna maxim SR 7500 - si 25 canale de televiziune reale pe ea. Tu nu ai vazut ca sunt facute si teste practice pentru Orange si alti provideri, ti-a dat cineva exemplu mai sus cu link? Eu inteleg ca nu te pricepi, dar nu mai continua, ca te faci de râs mai rău.

Anonim

Deocamdata nu facem retentie la Orange TV in ciuda tuturor zvonurilor cu rai platnici.
Mergem asa de un an si jumatate.
Daca lor le este bine si instalarile merg brici, evident ca sunt invidiati !Nu e bine la astia,este scump,au programe putine,etc.etc.etc.Ii doare-n cot de toti providerii !
Au 11 milioane de clienti la voce in Romania.Daca reusesc sa aibe 15% clienti platnici pe DTH vor fi tari !
Ce sa faca Orange tv cu HBO ?
HBO este un program slab,il am in grila altui provider gratis de 8 ani.Sunt 3-4 premiere pe luna si restul reluari.Pentru ce sa ia HBO ? Sa-l plateasca 0,5 % din clienti ?
Lucrez si pentru alt furnizor.Nu am contractat in ultimul an mai mult decat 5 clienti ce au dorit HBO.
Orange are criza de identitate ?
Da ' astora de laTelekom DTH ce a fost vandut/rebranduit de 3 ori in 5 ani cum sa le spunem ?
Intr-adevar in mediul rural(patria DTH cu peste 95% dintre clientii acestui segment) primeaza pretul ! ATAT ! Nu programe premium,nu programe multe,doar pretul si cate tv-uri poti conecta la un abonament.
Daca oferi 3 tv-uri si 18 ron/lunar este excelent.
Astia care calculati preturile la Orange va spun doar atat:
Preturile de site sunt preturi de baza.Agentul poate sa ii faca clientului(in functie de bonitate,numar SIM-uri active) o oferta personalizata de care nimeni nu are habar !
Caravanele Orange au preturi promo cu 2,5 euro lunar+1,5 euro chiria in primul an,in al doilea an pretul revine la 5+2,5 si evident 7 luni gratis,(4 in primul an si 3 in al doilea).Ia calculati acum !
Informati-va.Intrebati pe unul ce lucreaza la Orange.

Furnizorii de servicii telecom au interesul sa-si pastreze clientii.Astfel tarifele serviciilor pot fi reduse si cu 60-70% pentru o prelungire la toate abonamentele din cont si evident ofertarea unui nou serviciu TV gratis din punct de vedere financiar !(factura ramane neschimbata ca valoare,se scad costurile altor servicii).
Orange are cele mai multe programe HD de pe piata Romaneasca,iar pachetul maxim este cel mai ieftin, fara HBO sau Look tv care oricum nu prezinta interes pentru majoritatea clientilor.

Anonim

@Anonim 22.00
Precizare la oferta. Ori ai 7 luni gratis la pretul pachetului (nu si la chiria decodor de 2.5 euro) ori ai oferta de caravana care e 12 luni pret redus la jumatate din pretul pachetului (dar nu si din pretul chiriei decodor 2.5 €). E interesant sa explici omului ca daa plateste 11 lei dar de fapt are 7 luni gratuit. Pai ori e gratis ori ba..
Chiria de 1.5 euro a fost candva dar nu mai exista.
alte oferte, reduceri la tv nu sunt indiferent de ce alte servicii mai ai de la ei. Daca alegi prima varianta ai pachetul cel mai mic la 6.04 euro, iar cu a doua 6.25 euro pe lun pentru o oferta care e bine descrisa de Anonim 18:13.

Anonim

Anonim 22.02, ora 12.47
A fost oferta cu 50 gb și acces doar la 3g. Acum e cea cu 75 gb și acces la 4g. Din aceasta luna.Asa ca e bine sa ne mai documentam când vorbim.

Anonim

@Anonim 24.02, ora 19:29
Si eu spun ca e bine sa cunosti informatia inainte sa vorbesti, iar cand te apuci sa corectezi pe cineva sa fii sigur de cea ce spui.
Oferta cu 50GB de care era vorba sus este ce cu pachet net+tv, care in continuare este la viteza 3G si ofera 50GB. Nu s-a schimbat nimic.
Ce zici tu e o alta oferta, fara tv, la 16 euro! (70 ron!) care intr-adevar are net. In locatii unde exista 4G. Cea ce e foarte putin. Cunosc resedinte de judet unde nici pe strada nu exista deci...
Daca iei pachetul zis de tine, plus tv, omul iese la 22 euro pe luna!! cu cel mai mic pachet la tv. pe banii astia iei net si tv pachet maxim cu tot cu hbo de la cam orice alt provider. Hai sa fim seriosi..

Anonim

Are 4g in aproape toate orasele, iar in resedintele de judet nu cred ca nu are decat punctual. Poate te referi la Vodafone legat de acoperire.

Anonim

ce programe premium are orange tv?nici unu!

sa nu mai spun de canale de sport!ei nu sunt in stare sa bage eurosport romania care transmite meciuri din premier league!jenant!

Anonim

Ce intelegi tu prin programe premium ? Eu inteleg de exemplu canalele SKY din Marea Britanie, Italia sau Germania. Dar pe acestea nu le ofera niciun operator din Romania.

Eu de exemplu nu sunt interesat DELOC de canale de sport si canale gen HBO...

Eu prefer canale romanesti de stiri sau generaliste ori canalele de documentare Discovery.

Asadar, remarca ta e extrem de relativa, fiindca pentru mine Orange e super, plus ca are multe canale HD, care MIE imi plac.

Asadar, nu te mai avanta in a generaliza, Daca tie nu iti place, ramai acolo unde esti, ce interes ai sa comentezi la stiri despre alti operatori, de la care nici macar nu beneficiezi de servicii ?

Anonim

De acord! Cea mai buna calitate a transmisiei la Orange.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile