marți, 10 martie 2015

Android 5.1 Lollipop a fost lansat

Google a lansat oficial Android 5.1 Lollipop. Noua versiune se concentrează pe oferirea de caracteristici care depindau până acum de diverse aplicatii software suplimentare sau de firmware personalizat de producator. Cu Android 5.1, utilizatorii pot acum utiliza mai multe cartele SIM in acelasi telefon dotat cu multiple sloturi sau pot apeluri de voce in calitate superioara HD, fără a mai fi necesare modificări de către producător ale sistemului Android. De asemenea, puteți controla rețelele WiFi și dispozitivele Bluetooth din zona Setări rapide.

O alta importantă imbunatatire este una pe care sa sperăm că nu va fi necesar să o utilizați: protecția dispozitivului. Android 5.1 solicită conectarea prin contul Google al proprietarului dispozitivului mobil, chiar dacă telefonul e resetat la setările din fabrică. Astfel, datele dvs. private vor fi in siguranță, de exemplu in caz ca telefonul este pierdut sau furat, iar telefonul era blocat in acel moment. Funcția va fi disponibila doar dispozitivele care au din fabricatia Android 5.1, precum și pe Nexus 6 și Nexus 9.

De asemenea, mai multi testeri neoficiali au anuntat că au observat imbunatatirea mai multor functii si că a fost crescuta stabilitatea functionarii, precum si cea generala a dispozitivelor in diverse scenarii.

Android 5.1 va fi disponibil ca actualizare pe diverse dispozitive, in functie de furnizor, unele telefoane primind update in zilele urmatoare. Pe alte dispozitive mobile, termenul va depinde de producatorii acestora, mai ales ca unii dintre acestia inca nu au lansat nici update-ul la 5.0.


Niciun comentariu despre subiectul „Android 5.1 Lollipop a fost lansat”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile