miercuri, 25 martie 2015

Internet în autoturism cu routerul Wi-Fi on board de la Orange

Orange și Huawei lansează în România Wi-Fi on board, soluția care schimbă ideea de conectivitate în mașină şi le aduce pasagerilor internet la viteze medii reale de 60 Mbps, prin intermediul celei mai extinse reţele 4G din ţară, anunta compania printr-un comunicat de presă. Wi-Fi on board permite conectarea simultană la internet 4G a 10 echipamente (tablete, smartphone-uri și console).

“Wi-Fi on board este o soluție inovatoare pe piața românească, disponibilă în exclusivitate la Orange, cu ajutorul căreia clienții se pot bucura de internet de mare viteză chiar și atunci când călătoresc. Copiii vor putea accesa jocurile preferate, iar adulții vor putea găsi mult mai simplu și mai rapid informațiile de care au nevoie, atât în vacanță, cât și în oraș.“ a declarat Cristina Pateșan, Product Division Manager la Orange România.

Wi-Fi on board se adresează atât familiilor, cât și profesioniștilor din domeniul transportului, care vor să le ofere clienților proprii conectare instant la internet de mare viteză. Șoferii de taxi, microbuze sau alți operatori de transport în comun vor putea oferi acest serviciu cu valoare adăugată și vor putea avea încă un diferențiator pe piață.

Routerul Wi-Fi on board a fost creat pentru mașinile dotate cu priză de 12 V. Cu o greutate și dimensiuni reduse, este un dispozitiv care se conectează la bricheta mașinii, poate fi configurat de pe smartphone și tabletă și oferă pe loc o conexiune stabilă și rapidă, ce le permite pasagerilor să descarce în câteva secunde fișiere de mari dimensiuni, să urmărească vidoclipuri și filme sau să acceseze pe internet informația dorită prin rețeaua 4G. Cu ajutorul portului USB integrat, dispozitivul poate încărca în același timp tableta sau telefonul.

Designul routerului îmbină materiale precum fibra de carbon și metalul cu un finisaj atent lucrat, pentru a se potrivi perfect atât mașinilor clasice sau de oraș, cât și celor sport sau de teren.

Clienții persoane fizice pot opta pentru abonamentul Wi-Fi on board, existent în 2 variante. Wi-Fi on board 15 costă 15 euro/lună (cu TVA) și include routerul 4G, 12 GB trafic la viteze medii reale de 60 Mbps în aria de acoperire a rețelei 4G, acces la 16 canale TV și 3 GB în aplicația Orange TV Go, precum și 1 GB trafic dedicat în aplicația Clever Taxi.

De asemenea, clienții pot activa gratuit Cost Control, prin care pot alege ca după terminarea traficului inclus să poată accesa în continuare internetul la viteze mai mici fără costuri sau să păstreze vitezele 4G la un tarif de 1 euro/500 MB. Clienții care își doresc și tabletă pot opta pentru abonamentul Wi-Fi on board 18, care păstrează beneficiile de mai sus și include tableta Vonino Orin QS.

Persoanele juridice interesate să pună la dispoziția clienților proprii soluția Wi-Fi on board sunt așteptate la Orange shop, Orange store și în magazinele partenere Orange pentru o ofertă personalizată.


Un comentariu despre subiectul „Internet în autoturism cu routerul Wi-Fi on board de la Orange”:
Anonim

Abia acum? Eu folosesc un travel router tp-link 3G/4G cu port usb si stick rds. Alimentare de la bricheta prin mini usb la router iar stick-ul se alimenteaza din router. Solutie wireless mobila,ieftina, si garantata atat cat are rds-ul acoperire.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Top 5 articole în ultimele 7 zile

Operatori tv și de telecomunicații din România

AKTA (80) Digi (590) Focus Sat (268) FREESAT (26) iNES (27) Nextgen (85) Orange (241) Telekom (322) UPC (281) Vodafone (90)