duminică, 8 martie 2015

TOCMAI.RO: „Serviciul „Livrare si verificare colet” va fi indisponibil. Pregătim o schimbare.”

Website-ul Tocmai.ro a anunțat că începand de mâine, 9 martie 2015, serviciul "Livrare si verificare colet" va fi indisponibil, iar utilizatorii nu vor mai putea activa serviciul pentru anunturile lor si nici nu vor mai putea iniția comenzi noi. Dacă au deja o livrare initiata, aceasta va fi onorată de catre FAN Courier.


Tocmai.ro precizează: "Aceste actiuni sunt efectuate pentru ca pregatim o schimbare. Ca sa ne asiguram ca va fi un succes, vrem sa ne concentram energia in aceasta directie. Ca si in cazul de fata, de îndată ce avem noutati utile pentru tine, te anuntăm".

De asemenea, tocmai.ro a actualizat si termenii si conditiile de utilizare, in sensul că operatorul site-ului are dreptul de a-l "închide in orice moment" :  "In cazul inchiderii site-ului sau in cazul transmiterii, cedarii de catre Sibmedia Interactive catre oricare terta parte si/sau redirectionarii anunturilor/materialelor catre site-ul oricarei terte parti, inclusiv postarii/repostarii pe site-ul oricarei terte parti (...). Operatorul site-ului va avea dreptul de a sterge/ inlatura, in tot sau in parte, orice anunturi/materiale/ alt continut postate pe site, chiar daca perioada acestora de valabilitate nu a expirat. (...) Promovarea este disponibila numai pentru utilizatorii care au credit in contul lor tocmai.ro. Promovarea este valabila pentru un singur anunt. Anuntul nu poate fi inlocuit sau produsul de promovare transmis unui alt anunt. Valoarea platita pentru un anunt promovat si respins din cauza nerespectarii regulilor tocmai.ro va fi incarcata in contul tau tocmai.ro si va fi disponibila timp de 30 zile. Vei putea accesa creditul din contul tau pentru a promova un anunt deja existent sau un anunt nou folosind aceeasi adresa de e-mail, in maximum 30 de zile. Dupa 30 de zile, creditul din contul tau va fi sters.", mai precizează noile modificări ale termenlor si conditiilor de utilizare ale website-ului mentionat.

Recent, norvegienii de la Schibsted Media Group au anunțat că vor vinde pentru o sumă neprecizată firma care deţine site-ul de anunţuri tocmai.ro către sud-africanii de la Naspers, ce detin olx.ro, emag.ro si autovit.ro.


2 comentarii despre subiectul „TOCMAI.RO: „Serviciul „Livrare si verificare colet” va fi indisponibil. Pregătim o schimbare.””:
DTH Fan

Probabil modificările menționate mai sus fac parte din procedurile de includere a siteului tocmai,ro in platforma olx.ro si anunță in viitorul apropiat posibil chiar o inchidere a platformei tocmai.ro sau o redirectionare automata catre olx.ro a vizitatorilor si utilizatorilor care acceseaza tocmai.ro.

Anonim

S-a confirmat, tocmai.ro se inchide la jumatatea lui aprilie 2015.

Ca urmare a achiziţionării operaţiunilor Sibmedia Interactiv (proprietarul tocmai.ro, societate controlată în proporţie de 95% de Schibsted Classified Media din Norvegia, n.r.) de către Naspers (proprietarul olx.ro, n.r.), olx.ro va derula, începând cu data de 13 martie a anului curent, procesul de migrare a anunţurilor de pe tocmai.ro pe olx.ro. Prima etapă este reprezentată de o campanie de comunicare cu utilizatorii ambelor platforme pentru a veni în întâmpinarea posibilelor neclarităţi. Totodată, în această perioadă, utilizatorii tocmai.ro îşi pot da acordul pentru migrarea anunţurilor pe olx.ro", se arată într-un comunicat al olx.ro.

Începând cu data de 19 martie, utilizatorii tocmai.ro nu vor mai putea posta anunţuri pe acest site, ci doar pe olx.ro, însă anunţurile postate anterior vor fi în continuare vizibile cumpărătorilor. Migrarea efectivă a anunţurilor de pe platforma tocmai.ro pe olx.ro se va realiza în data de 30 martie.

Procesul se va finaliza la jumătatea lunii aprilie când site-ul tocmai.ro îşi va înceta activitatea, iar vizitatorii vor fi redirecţionaţi automat către olx.ro.

http://www.mediafax.ro/cultura-media/site-ul-tocmai-ro-se-desfiinteaza-din-aprilie-anunturile-se-muta-pe-olx-ro-13978982

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile