marți, 7 aprilie 2015

Din 1 iunie 2015, prețul abonamentului de televiziune UPC crește cu 2 lei la toți abonații ?

Un coleg de hobby de pe Forumul Softpedia a mentionat intr-un topic că de la inceputul lunii iunie abonamentul său la serviciile de televiziune cu plată ale UPC se va majora cu 2 lei ( TVA inclus). Acesta a fost informat despre următoarele: "Dorim sa va informăm că începând cu 1 iunie prețul lunar al abonamentului dvs. la serviciul de tv se va majora cu 2 lei (TVA inclus). Multumim, Echipa UPC" (după cum se observă si din imaginea de mai jos, publicată în aceeasi sursă).


De asemenea, in informarea privind pretul abonamentului este precizată respectarea prevederilor legale, in sensul ca abonatul respectiv are dreptul de a denunța unilateral contractul, in termen de 30 zile de la primirea notificarii, fără plata niciunor penalitati, prin prezentarea personala a abonatului in orice magazin UPC, pentru a depune cererea.

Din informare nu se intelege insa explicit dacă majorarea se aplică la toti abonatii sau doar la unii abonati, in anumite conditii de alienere a prețurilor, mai ales ca majoritatea celor care au publicat comentarii la respectivul topic ( incă ) nu au primit aceasta notificare. Totusi, unii dintre cei care au raspuns la respectivul topic au confirmat informatia.

Cum nu există din partea UPC o confirmare oficială a aplicarii generale a majorării prețului abonamentului tv cu 2 lei, va invitam sa tratati informatia ca pe un zvon. Orice alte confirmari / infirmari oficiale / neoficiale sunt binevenite.


Niciun comentariu despre subiectul „Din 1 iunie 2015, prețul abonamentului de televiziune UPC crește cu 2 lei la toți abonații ?”:

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (81) Digi (555) Focus Sat (259) FREESAT (25) iNES (26) Nextgen (84) Orange (227) Telekom (310) UPC (280) Vodafone (85)