marți, 7 aprilie 2015

Din 1 iunie 2015, prețul abonamentului de televiziune UPC crește cu 2 lei la toți abonații ?

Un coleg de hobby de pe Forumul Softpedia a mentionat intr-un topic că de la inceputul lunii iunie abonamentul său la serviciile de televiziune cu plată ale UPC se va majora cu 2 lei ( TVA inclus). Acesta a fost informat despre următoarele: "Dorim sa va informăm că începând cu 1 iunie prețul lunar al abonamentului dvs. la serviciul de tv se va majora cu 2 lei (TVA inclus). Multumim, Echipa UPC".

De asemenea, in informarea privind pretul abonamentului este precizată respectarea prevederilor legale, in sensul ca abonatul respectiv are dreptul de a denunța unilateral contractul, in termen de 30 zile de la primirea notificarii, fără plata niciunor penalitati, prin prezentarea personala a abonatului in orice magazin UPC, pentru a depune cererea.

Din informare nu se intelege insa explicit dacă majorarea se aplică la toti abonatii sau doar la unii abonati, in anumite conditii de alienere a prețurilor, mai ales ca majoritatea celor care au publicat comentarii la respectivul topic ( incă ) nu au primit aceasta notificare. Totusi, unii dintre cei care au raspuns la respectivul topic au confirmat informatia.

Cum nu există din partea UPC o confirmare oficială a aplicarii generale a majorării prețului abonamentului tv cu 2 lei, va invitam sa tratati informatia ca pe un zvon. Orice alte confirmari / infirmari oficiale / neoficiale sunt binevenite.


Niciun comentariu despre subiectul „Din 1 iunie 2015, prețul abonamentului de televiziune UPC crește cu 2 lei la toți abonații ?”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile