marți, 7 aprilie 2015

Pro Tv va difuza 23 meciuri din Euro 2016 ?

TVR a explicat intr-o conferintă de presă că ( deși face mai multe demersuri ) nu va avea aprobarea de a transmite meciul Irlanda de Nord - România din Belfast, 13 iunie 2015 ( din preliminariile Euro 2016), dacă nu va vira o sumă de bani în conturile EBU, anunță gsp.ro, care mai precizează că datoria TVR către EBU este de 15,3 milioane euro ( 82% din aceasta fiind licențele pentru transmisiuni sportive și cheltuieli tehnice aferente), iar blocajul EBU împotriva transmisiei acestor evenimente sportive de către televiziunea publică din România ar fi o pârghie în încercarea de a recupera banii restanți. Totusi, in compensație, TVR ar fi in negoieri pentru posibilitatea de a difuza rezumatele meciurilor din Liga 1, desi inca nu s-ar fi ajuns la o înțelegere.


GSP mai precizează că Pro TV ar fi făcut o ofertă pentru a difuza cele 23 de meciuri de la Euro 2016 ( cele pentru care Telekom - Dolce Sport nu are exclusivitate), care s-ar putea concretiza dacă TVR nu va achizitiona drepturile de transmisie pentru aceste meciuri (13 meciuri din faza grupelor, 3 din optimi de finală, sferturile de finală, semifinalele și finala).


Un comentariu despre subiectul „Pro Tv va difuza 23 meciuri din Euro 2016 ?”:
Iorgu

TVR-ul acesta, dpdv al meu ca abonat al lui prin taxa numita radio-tv n-ar vrea, o simpla intrebare... sa ma lase in pace???? ca cetatean al acestei tari si daca vrea s-o mai tina in pierderi sa se descurce singura. Faptul ca ai ajuns, dintr-o eroare a vremurilor sa te numisti post public, nu inseamna ca eu sa-ti suport tie costurile cu supravietuirea ta....DESCURCA-TE iar cine vrea sa vada sport, filme, muzica, etc... sa plateasca aceste servicii... cum face RAI-ul in Italia :)

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (81) Digi (555) Focus Sat (259) FREESAT (25) iNES (26) Nextgen (84) Orange (227) Telekom (310) UPC (280) Vodafone (85)

TOP 10: Cele mai citite știri în ultimele 7 zile