miercuri, 20 mai 2015

Antena Tv Group a solicitat 13 licențe prin cablu, iar Pro Tv modificarea a 6 licențe prin satelit

SC ANTENA TV GROUP SA a solicitat la CNA licențe audiovizuale prin rețele de comunicații electronice ca urmare a încetării emisiei analogice terestre.

Licentele solicitate sunt pentru Antena 1 din Bucureşti, Arad, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Călăraşi, Deva, Iaşi, Piteşti, Ploieşti, Slobozia, Tg. Mureş şi Sibiu, cu modificarea tuturor licenţelor audiovizuale deţinute (modificare acţionariat). Solicitările au fost depuse ca urmare a recomandării CNA ca, în cazul în care doresc să îşi continue activitatea şi după 17 iunie 2015, având în vedere posibilitatea ca platforma digitală terestră să nu fie operaţională la acea dată, televiziunile care opereaza doar prin licenta analogica terestră să solicite licenţe prin cablu sau prin satelit, dacă nu detin deja si o astfel de licența, precizand că respectivele societati pot sa solicite și modificarea licentei, concomintent cu solicitarea prelungirii, dar si cu iniţierea unor campanii de avertizare a telespectatorilor lor referitor la încetarea obligatorie a emisiei terestre analogice, începând din data de 17 iunie.

De asemenea, Antena Tv Group a solicitat si modificarea structurii serviciilor de programe pentru 11 staţii. Solicitarile vor fi discutate in sedinta de maine a Consiliului National al Audiovizualului.

In aceeasi sedință este programata si discutarea solicitarilor de modificări licențe audiovizuale, depuse de SC PRO TV SA pentru serviciile de programe PRO TV INTERNAŢIONAL, ACASĂ TV, ACASĂ GOLD, PRO CINEMA, SPORT.RO, MTV difuzate pe satelit, PRO TV ARAD difuzat terestru şi o notă BLA de rectificare a licenţei audiovizuale acordată la data de 5 mai 2015 pentru difuzarea prin reţele de comunicaţii electronice a serviciului de programe PRO TV din Bucureşti.

UPDATE 21 mai 2015: Antena Tv Group a obtinut cele 13 licențe solicitate.


3 comentarii despre subiectul „Antena Tv Group a solicitat 13 licențe prin cablu, iar Pro Tv modificarea a 6 licențe prin satelit”:
Anonim

Foarte curios că, deși în Oradea Antena 1 transmite terestru analogic, nu au cerut licență pentru cablu.

Anonim

imposibil in republica socialista romania sa faci ceva sa nu te dea in gat vre-un securist..
traim in romania si ne ocupa tot timpul

detrax

Am putea să folosim timpul să învățăm de exemplu să scriem corect "vreun" și nu ca să facem offtopic și flame.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile