joi, 28 mai 2015

Dezactivare introducere parolă la pornire Windows 8

Dacă utilizati Windows 8 sau Windows 8.1, la lansarea sistemul de operare este solicitată parola de logare in contul utilizatorului. Pentru a elimina acest pas la fiecare pornire sau restartare a sistemului, astfel incat parola sa nu mai fie introdusa, urmati pasii de mai jos:


1. Apasati tasta Windows + tasta R ( sau dati click dreapta pe butonul de Start si selectati Run, dând click stânga pe Run).

2. Scrieți netplwiz în nou fereastra Run și apasati Enter sau OK.

3. Deselectati din tabul Users optiunea "Users must enter a name and pasword to use this computer".

4. Apasati butonul OK si vi se va solicita introducerea parolei actuale, de două ori. Apasati OK și fereastra va dispare. Dati restart la sistemul de operare si verificati daca mai este solicitată logarea cu parolă la repornirea sistemului.


Notă: Nu este recomandabil sa dezactivati parola, daca nu doriti sa fie accesat de către alte persoane computerul de acasă sau de la locul de muncă. De asemenea, nu este recomandabil sa dezactivati parola la laptopuri si alte dispozitive pe care le utilizati in diverse deplasări, intrucat pot fi pierdute, iar accesul altor persoane la sistemul de operare va fi mai simplu fără o parolă activă.


2 comentarii despre subiectul „Dezactivare introducere parolă la pornire Windows 8”:
Anonim

Fata de aceasta optiune exista una si mai buna, introducerea unui PIN din patru cifre, usor de retinut si ramane parola...:-)

Anonim

da, este adevarat, dar de exemplu pe mine ma interesa cand pornesc calculatorul sa nu mai se opreasca la introducerea parolei, ci sa porneasca direct, fara sa mai dau vreun click sau sa introduc vreo parola. am aplicat metoda, functioneaza, multumesc !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile